Az állandó keményedés lehet előjele a szülésnek?
Lehet, de nem biztos :)
Mindenesetre a méhed nagyon gyakorol....nehéz ezt így megírni....
Mert írnám, hogy napokon belül beindulhat, de az is lehet h. megáll a folyamat. Azért ha fájások is vannak/lesznek hozzá, már elindulhat vmi...
(Sajnos) nem.
Én azt csinálom hetek óta, kb a 36. héttől,és ma vagyok 39+1 és még nem szültem meg.
Vannak napo,amikor szinte egyszer sem keményedek, vannak olyanok, amikor meg reggeltől-estig megállás nélkül 5-10-15 percenként.
Volt már emellé mensis görcs is -akkor azt hittem ebből végre lesz valami -de semmi.
Volt már hasmenés is (vagyis inkább csak az hogy 3x-4x egy nap széklet de nem híg),pedig vasat is szedek úgyhogy azt hittem akkor ez is jelent valamit, de még semmi.
Frontok jöttek-mentek,szintén semmi. Egyszer volt egy erős melegfront, aznap meg sem álltak a keményedések,de összesen enyni hatásal volt rám.
Én most a péntekben nagyob ízim, mert igen erős hidegfront érkezik,amúgy meg várakozok,mást nem tehetek. :-(
Kitartást, könnyű szülést és boldog babázást neked!
15:19 vagyok.
Én is holnap megyek dokihoz.
Nem te vagy az a vasárnapi, akivel már találkoztam másik kérdésnél, hogy ÁEK-ban szül?
Mert akkor lehet hogy a dokink is ugyan az ha te is holnap mész....
Köszi Mindegyőtöknek!
Egyelőre remélem, hogy tényleg nem előjel, mert még nem szeretnék szülni, nem készültem rá fel.A doki szerint előbb fog jönni a baba, de bizakodok, hogy még legalább 1-2 hetet el lesz odabennt:)
Én a 33. héttől keményedtem (mind két terhességnél), hol óránként, hol ritkábban, de volt hogy 20-30 percenként. Ettől függetlenül a kiírt napon indult be a szülés, nem előbb.
Szóval ez még nem feltétlenül azt jelenti hogy pár napon belül megszülnél.
Minden jót!
2 kicsi gyerkőc anyukája :)
15.29 vagyok.
Lehet,h. Találkoztunk már itt. :) Nekem Zilahi főorvos a dokim és a szülőszobára szokott hívni CTG-re. Meg is vizsgált de még sehol semmi, teljesen zárt is vagyok úgyhogy én hiába keményedek. Meg ezek szerint nem nyákdugó darabokkal találkoztam. :p Viszont az uh méretei elég szépek ezért a jövő héten 2 naponta kéne mennem aztán meglátjuk mi lesz. Ahogy kivettem a szavaiból, a jövő hét vége felé jó lenne ha meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!