Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az állandó keményedés lehet...

Az állandó keményedés lehet előjele a szülésnek?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, óránként többször keményedik a hasam, elég kellemetlenül.Még annyi a változás az elmult napokhoz képest, hogy nem 1x megyek egy nap nagywc-zni, hanem 2x, de nincsen hasmenésem.
2012. jan. 11. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Lehet, de nem biztos :)

Mindenesetre a méhed nagyon gyakorol....nehéz ezt így megírni....

Mert írnám, hogy napokon belül beindulhat, de az is lehet h. megáll a folyamat. Azért ha fájások is vannak/lesznek hozzá, már elindulhat vmi...

2012. jan. 11. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:

(Sajnos) nem.

Én azt csinálom hetek óta, kb a 36. héttől,és ma vagyok 39+1 és még nem szültem meg.

Vannak napo,amikor szinte egyszer sem keményedek, vannak olyanok, amikor meg reggeltől-estig megállás nélkül 5-10-15 percenként.

Volt már emellé mensis görcs is -akkor azt hittem ebből végre lesz valami -de semmi.

Volt már hasmenés is (vagyis inkább csak az hogy 3x-4x egy nap széklet de nem híg),pedig vasat is szedek úgyhogy azt hittem akkor ez is jelent valamit, de még semmi.

Frontok jöttek-mentek,szintén semmi. Egyszer volt egy erős melegfront, aznap meg sem álltak a keményedések,de összesen enyni hatásal volt rám.

Én most a péntekben nagyob ízim, mert igen erős hidegfront érkezik,amúgy meg várakozok,mást nem tehetek. :-(

Kitartást, könnyű szülést és boldog babázást neked!

2012. jan. 11. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok mint Ti és én is szedek 1 hónapja vasat ami elvileg hasfogó én meg amúgy is 3 naponta járok WC-re ehhez képest. Kb.10 napja van,h. 2x is megyek és majdnem hasmenéses. Bocs,h. Ezt ecsetelem. :O Keményedés is van időnként még rendszert is felfedezek benne mint a fájásoknál és néha meg kifolyik belőlem valami nagyobb adag vizes folyás. 3x meg szerintem nyákdugó darabokkal találkoztam a bugyimon. Nem tudom lesz-e belőle valami, holnap megyek dokihoz. A kislányommal már a 33hèttől voltak mensis jóslóim és pont 41hetesen született. Vasárnapra vagyok kiírva.
2012. jan. 11. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:

15:19 vagyok.

Én is holnap megyek dokihoz.

Nem te vagy az a vasárnapi, akivel már találkoztam másik kérdésnél, hogy ÁEK-ban szül?

Mert akkor lehet hogy a dokink is ugyan az ha te is holnap mész....

2012. jan. 11. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi Mindegyőtöknek!

Egyelőre remélem, hogy tényleg nem előjel, mert még nem szeretnék szülni, nem készültem rá fel.A doki szerint előbb fog jönni a baba, de bizakodok, hogy még legalább 1-2 hetet el lesz odabennt:)

2012. jan. 11. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a 33. héttől keményedtem (mind két terhességnél), hol óránként, hol ritkábban, de volt hogy 20-30 percenként. Ettől függetlenül a kiírt napon indult be a szülés, nem előbb.

Szóval ez még nem feltétlenül azt jelenti hogy pár napon belül megszülnél.

Minden jót!

2 kicsi gyerkőc anyukája :)

2012. jan. 12. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:

15.29 vagyok.

Lehet,h. Találkoztunk már itt. :) Nekem Zilahi főorvos a dokim és a szülőszobára szokott hívni CTG-re. Meg is vizsgált de még sehol semmi, teljesen zárt is vagyok úgyhogy én hiába keményedek. Meg ezek szerint nem nyákdugó darabokkal találkoztam. :p Viszont az uh méretei elég szépek ezért a jövő héten 2 naponta kéne mennem aztán meglátjuk mi lesz. Ahogy kivettem a szavaiból, a jövő hét vége felé jó lenne ha meglenne.

2012. jan. 12. 13:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Engem utoljára a 33. héten vizsgált a doki(mondjuk akkor először is:))és már akkor nyitva voltam.Aztán hogy mi a helyzet azóta fogalmam sincs...
2012. jan. 12. 13:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja,és CTG alatt is keményedtem de az égvilágon semmit nem mutatott. Tök egyenes a csík ami a méhtevékenységet mutatja. Szerintem tuti csaszi lesz megint, fájásgyenge leszek. Csak én érzem a keményedéseket de nem történik semmi.
2012. jan. 12. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor mész dokihoz? Szerintem most biztos megvizsgál legközelebb főleg ha mondod neki. Engem is azért nézett meg mert egyébként nem sűrűn szokott ilyenformán vizsgálni.
2012. jan. 12. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!