30 hetes babás vagyok! Napi 3-4 szál cigit elszívok! Próbáltam letenni, nem megy! Más volt esetleg ilyen helyzetben? Mi lett a következménye?
egyik pillanatról a másikra nem tudod letenni úgyis ezzel mind tisztában vagyunk és nem is várja el senki.
azt a 4 szálat csökkentsd legalább 2 szálra..és akkor se a legerősebb cigit szívd hanem a leggyengébbet.
baromi nehéz, de gondold el mi lenne ha betegen születne a kisbabád és egész életedben nem tudnád megbocsátani magadnak hogy mi miatt is történt ez.........
Szia.
Terhesen dohányzok kérdésre remélem nem vártál másmilyen válaszokat:).Nem olvastam el mindet egy kaptafa...
26.terhességi hétben jártam,amikor reggel felkeltem rágyújtottam és eldöntöttem,hogy ez az utolsó szálam.Majd fogtam magam és egy hétre beköltöztem az anyóshoz.Azt mondtam most jól esne a törődése.Tudtam,hogy ott nem eshetek kísértésbe,mert kihúzná a fogaimat egyesével..
1 hét után hazamentem és kifejezetten visszataszítónak éreztem a cigifüst szagát.Többé nem gyújtottam rá.Bár nekem nem hiányzott az utolsó szál után azóta se.Eszembe sem jutott.Azért írtam ezt le,mert nekem a környezet a közeg és az engem körülvevő extra szigorú emberek segítettek a leszokásban.Hiába mondogattam előtte,hogy terhes vagyok,úgy nem ment.
3800g-os kislányt hoztam a világra.Egészséges,semmi baja,lassan 9 éves.
"egyik pillanatról a másikra nem tudod letenni úgyis ezzel mind tisztában vagyunk és nem is várja el senki. "
Egyik pillanatról a másikra nem is várná el senki, de már 30, azaz HARMINC hetes, ha nem láttad volna... Ez már elég sok idő, hogy valaki kontrollálni tudja magát én úgy vélem... Főleg, hogy egy életről van szó...!
" Egyik pillanatról a másikra nem is várná el senki, de már 30, azaz HARMINC hetes, ha nem láttad volna "
nem vagyok vak,.láttam, de hiába mondod, úgyse képes letenni egyhamar, akár 30 hetes akár nem.
csökkenteni az adagot azt tudná.
15 hetes kismama.
És most így 30 hetesen mit vársz, mivel bíztassunk????
Szegény gyerek, nagyon-nagyon sajnálom!
Fel nem foghatom, hogy amikor végre megadatik egy nőnek, hogy gyereke lesz, hogy egy kis Élet megtiszteli azzal, hogy az ő méhébe költözik, akkor az a nő nem képes annyira, hogy a Baba számára a legtökéletesebb körülményeket biztosítsa, hogy az a Baba boldogan és nyugodtan induljon az életének ... Csak remélheted, hogy nem lesz komoly baja, az viszont biztos, hogy számára az anyaméhben tartózkodás nem egy felhőtlen élmény, már most "éhezik", már most rossz az oxigénellátottsága.
Nagyon sajnálom szegényt :-(
(Amúgy áruld már el, a férjed hogy-hogy nem tudja, hogy bagózol???? Elég, ha egy szálat elszívsz, annak olyan bűze van órákon keresztül, hogy nem lehet letagadni!)
Én anno 6 éve egyik napról a másikra tettem le, azóta sem szívtam egy slukkot sem, ráadásul a férjem dohányzott "mellettem". Csak akarni kell. Miért ne lehetne leszokni, et is csak azt bizonyítja mennyire gyengék egyesek "elhatározásai".
33 hetes kismama
Még annyi, hogy ámíthatod magad, hogy mások durvább dolgokat tesznek a terhességük alatt. Mi van, ha a gyereked beteg lesz most vagy később emiatt? Neki mit fogsz mondani?
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!