Mi lehet a következménye napi 1 szál ciginek?
Van egy közösség, akik így talán befogadnának, és amíg kipróbálom, hogy így mit érek el náluk, elszívnék napi 1db cigit, mert így lenne ok, hogy miért megyek velük cigizni.
Szóval csak heti 5napon 1szál cigiről lenne szó.
Ez a kis mennyiség vezethet valamilyen betegséghez?
( Lécci ne ojat írjatok hogy barátkozzak mással, mert rajtuk kívül nem járnak mások nagyon bulizni, és nem is jövök ki velük jól, én pedig szeretnék ebből is egy kis ízelítőt, csak érdekel mit kockáztatok.)
Napi egy szál cigitől semmi bajod sem lesz.
Ha egy forgalmas út mellett gyalogolsz egy két kilómétert,akkor több füstöt beszívol mint ami egy cigiben lenne,és a kipufogó gáztól se lesz semmi bajod.
-hát...most mit mondjak...árt...még ha hétvégente szívod el azt az egy szálat is árt...
-én is így szoktam rá...barátok és társaság miatt... és próbáltam már hogy na jó vége és leszokok...de egy hát után ingerültebb és agresszívebb lettem mindenkivel mit a mensim első 2 napjába..;)).. és amikor láttam h szívják éreztem h megveszek ha nem gyújthatok rá... aztán most ott tartok hogy hétköznap minden nap egy szál... hétvégente meg, mikor együtt vagyunk a barátokkal akkor annyi amennyi csak lehet...szóval amíg "jól esik"...
-de teljesen megértem mert egy adott ponton lenézik már az embert hogy jó szent vagy meg bla bla...
Kösznnöm a válaszokat, és tudom hogy ne ezt kéne, csak úgy szeretnék belekóstolni hogy milyen is ez.
Am suliba sem oszttársak nem vagyunk semmi, ők születbe cigiznek...szal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!