4 hete szultem, a szalak a varrasombol kezdenek kijonni. Ket varratnal viszont sebes lett annyira serti a szal. Ez normalis? Mikorra gyogyul be?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:14
1/2 anonim válasza:
Menj vissza az orvoshoz és kérdezd meg. Elvileg annak nem szabad kijönnie, mert van egy funkciója és csak akkor kéne kiszedni ha az orvos úgy látja már jónak. Nem tudom mikorra gyógyul be, mert én nem szültem. Miután visszamentél az orvoshoz, és megoldotta a problémádat, utána ha van rá lehetőséged bioptronlámpázd a sebet, úgy hamarabb begyógyul.
2/2 anonim válasza:
szerintem is menj orvoshoz. Mondjuk nalunk kulhonban kieso varratokat raknak ami kb 10 nap utan magatol kiesik, igy ezen a reszhez nem tudok erdemben hozzaszolni, de ha otthon olyan varratokat alkalmaznak amiket az orvosnak kell eltavolitani akkor nem normalis ha egy resze kiesik a masik meg marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!