Frissen szedett varratnál (gátseb) mennyire okoz gondot a székrekedés?
6 hét után szedték ki a 2 utolsó varratomat, de amióta szoptatok, székrekedésem van. Hiába eszek gyümit, meg ilyeneket, nem használ.
Bocsi, hogy ide írtam a kérdést, de mivel szoptatok, csak olyan módszer jöhet szóba, ami nem bántja a baba tejcijét.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jobb, ha még nem erőlködsz, bár 6 hét után nemigen lesz gond, de ne kockáztass. Rostos levek, gyümölcsök - szilva, őszi, narancs - ha egyik se válik be, akkor laevolac szirup, ha az sem, akkor glicerines kúp.
ҝ
Bár nekem még a kórházban kiszedték az összes varratot, eléggé megkínzott engem is a székrekedés.
De ne izgulj, egyszer csak beindulnak a dolgok. Addig meg rengeteg gyümölcs, rostos gyümölcslé és joghurt, teljes kenyér, stb. S sok-sok-sok-sok-sok folyadék!!!!!!!
Nálam úgy volt, hogy egyszer a hasam elkezdett iszonyatosan görcsölni, be kellett ülnöm a forró zuhany alá, annyira fájt. S akkor indult el a normális bélműködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!