30 hetes babás vagyok! Napi 3-4 szál cigit elszívok! Próbáltam letenni, nem megy! Más volt esetleg ilyen helyzetben? Mi lett a következménye?
A bal oldali baba anyukája dohányzott, a jobb oldalié nem... Bízzál benne, hogy a gyerekednek nem lesz semmi maradandó károsodása. Felnőtt ember vagy, gondolom tisztában vagy vele milyen következményei lehetnek a magzatra nézve a dohányzásnak, úgyhogy nem sorolom föl.
Neked minek gyerek, ha ennyit nem vagy képes megtenni azért, hogy egészséges kisbabád szülessen?????
Nem hiszem el, hogy valakiben ennyi önkontroll ne legyen, hogy azt a kib. cigit letegye míg hordja azt a kicsit, meg szoptatja!!
Szégyellhetnéd magad, párod helyébe helyretennélek az biztos! 2 nagy pofon kéne csak neked aztán elgondolkoznál!!
Ha ezért lepontozol is csak azért van, mert fáj az igazság...!
38 hkm
Pár kérdéssel ezelőttről találsz hasonló témát. Én most is azt mondom, hogy aki terhesen sem tudja letenni, szánalmas. Nem a 4 pecsétet kellene nézni az anyasági támogatáshoz, hanem hogy az anya megtett-e mindent, hogy egészséges babája szülessen, a minimum minimumát adnám a dohányzó kismamáknak. Meg lehet nézni, hogy a patológia osztályon fekvő kismamák nagy része ott dohányzik a kórház mellett..No komment.
33 hetes kismama
számtalan ilyen kérdés van...
beteg gyereket akarsz? retardált fogyatékosat?
hátha még ez sem tart vissza, akkor én azt mondom
szívjad bátran, aztán ne siránkozz !!
a jó isten adja hogy egészséges legyen
baromi nehéz letenni,de a baba érdekében meg kell tenned, már meg kellett volna tenned korábban..
uncsitesóm is is végig bagózott, és csodálkozik miért halt bele majdnem 4 éves kisfia egy sima torokgyulladásba, olyan gyenge az immunja hogy csak na..furcsán sípolóan veszi a levegőt .. naná hogy a cigiztől ez ki is derült.
nos még továbbra is van kedved szívni?
apuka mit szól hozzá?
úgy kiverném a kezedből hogy arról kódulnál!
Ha miután megszületik a baba, s megszűnik a nikotin (tehát szoptatással nem kap nikotint) SÚLYOS elvonási tünetei lesznek a babának!
Iszonyú napokat, heteket fogsz okozni neki.
Persze, ha szoptatod, s cigizel is, akkor elvonási tünetei nem lesznek "CSAK" tovább károsítod a kis szervezetét.
Férjem anyja cigizett terhesen, koraszülött lett, épphogy túlélte. Gyerekkorába asztmás is volt. Allergiás is, és ugye mivel koraszülött volt, nem rendesen fejlődött ki a tüdeje és néha esténként rájön, hogy nem kap rendesen levegőt...
Na, ha nem tudom letenni a cigit, esténként ne vegyél levegőt, párosíts hozzá szúró és nyomó fájdalmat, és ha olyan marha jó érzés akkor csak nyugodtan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!