Hogyan működik a beöntés? Az nagyon kellemetlen, esetleg fáj is? Én nagyon félek tőle.38km
Egyetértek az előttem szólóval. Én is nagyon féltem a beöntéstől. De szinte semmit sem éreztem, simán elsétáltam a wc-ig, nem ért baleset ;) Bár van ismerősöm, akinek be sem tudták adni a beöntést, nem volt már rá idő, mert gyorsan tágult, hamar megszült.
Ne félj tőle!!!
Minden jót neked és könnyű szülést!!
4 hós kislány anyukája!
Szia.Én is nagyon féltem a beöntéstől,a szüléstől meg nem.Na,hát a beöntésben, nagyon kellemeset csalódtam,nekem szinte még jól is esett(szorulásos voltam),és utána a zuhanyzás,az maga volt a menyország,ja meg utána felgyorsultak a fájások,ha előbb megkaptam volna,szerintem nem vajúdtam volna 21órát:(.Könnyű és gyors szülést kívánok,és hidd el ez lesz a legkellemesebb érzés a szülés alatt:D
9.5hós legény anyuja
Hülyén hangzik lehet, de nekem kifejezetten jól esett a beöntés. Én is féltem tőle amúgy. Aztán meg tök jó volt, hogy elereszthetem magamat a vécén, már elnézést. Csak amikor jöttek a fájások, mindig olyan érzésem volt, hogy be is kakilok, ezért esett jól a beöntés, utána elmúlt ez a bekakilós érzés.
Nem fáj, nem is érzed amúgy, csak legyen közel a vécé :)
Könnyű szülést kívánok neked!
Nekem is jól esett a beöntés. Ne félj tőle, semmi t nem fogsz érezni, max kicsit jobban feszül a pocakod pár percig, de utána ez is elúlik és megkönnyebbülsz kicsit.
Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!