Milyen a beöntés? Hogyan csinálják? Milyen gyorsan hat? MEnnyire kellemetlen? Stb. És ezt hol adják? Lesz a közelben wc? Milyen gyorsan hat?
Nemtudom győrben hogy működik, de a beöntés menetét letudom írni!Álltalában a kezelőben adják, ahol van wc, és zuhanyzó is mellette!Felfektetnek az ágyra, és a végbélnyílásba dugnak egy vékony puha csövet!Egy kancsóban készítenek előtte meleg vizet, és a kancsó emelésével a grvitáció segítségével belédfolyatják az egészet!Mély levegőket kell venni.Csak feszíteni fog a hasad, nem fájdalmas!
Lepattansz kezelőágyról, és már csücsülsz is a wc-n!Persze rádcsukják az ajtót, nem lesz ott senki, sőt be is zárhatod, és nem kell fél perc, ki is ürülsz!Aztán lezuhanyzol, és túl is élted!Hidd el a nővérnek sokkal kellemetlenebb érzés mint neked!Én nővér vagyok, tudom!
Nem tudom Győrben, hogy működik, de nálunk igy csinálják: Nem kellemetlen, sőt a fájások közben még jó is. Nálunk a beöntés után 5 percet kellet várni, próbálni visszatartani, de van a közelben wc, mondjuk rá én nem birtam ki az 5 percet.
Hogyan csinálják: Hát a popódba nyomják és vizet engednek bele.
Fájások alatt ez lesz a legkisebb problémád.
Remélem tudtam segiteni.
Könnyű szülést.
Szia!
Én se tudom, hogy mi a szokás Győrben, de Bp-en válaszható volt, illetve kértük a férjemmel. Menete: külön szoba, WC-vel (ne valami fullmodern teremre gondolj, tök egyszerű) Gumicső a popódba és a másik végén meg egy ballonból engedik bele a steril vizet. Ez "felforgatja" szó szerint a bélrendszerdet, és aminek ideje van kijönni, az mint a rakéta szabadul. 5 percet mondanak általában "hatóidőnek", de én egyből mentem.Nem fáj, a kelletlenség onnan adódik, hogy vagy 15 percig ülsz a wc-n és úgy érzed, hogy gyomorrontásból adódóan fáj is picit a hasad eg megy is...Érdemes ezért még a gyengébb fájások idején kérni. Nagy előnye, hogy a terhelt belek "felszabadulnak" és a baba is lejjebb kerül+ szülésnél valószínű nem távozik el annyi minden.
Nem Győrben szültem ugyan, de gondolom hasonlóan működik mindenhol. Pont a vécé mellett adták be, feküdtem a hátamon, be a cső, be a víz (ezt abszolút nem éreztem), aztán át 1 lépés a vécére, és már jött is a cucc. Meg kell mondjam, nagyon jól esett! Akkor már nagyon erősek voltak a fájásaim, és kifejezetten jól esett megtisztulni, így utána már nem kellett attól félnem, hogy fájás közben betojok.
Legközelebbi szülésnél is igénylem majd a beöntést, és nem perverzió :) tényleg megkönnyebbülés (volt nekem)!
Pár perc az egész amúgy, aztán én kb negyed órát trónoltam. Aztán zuhany, aztán irány szülni :)
Köszi a válaszokat!
Szeretném igénybe venni! Csak arra voltam legfőképp kívánmcsi, hogy vissza tudom-e tartani amíg kiérek a wc-re!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!