Milyen a beöntés? Hogyan csinálják? Milyen gyorsan hat? MEnnyire kellemetlen? Stb. És ezt hol adják? Lesz a közelben wc? Milyen gyorsan hat?
Figyelt kérdés
Győrben hogy működik ez?2009. okt. 25. 13:57
11/12 anonim válasza:
Én is paráztam ettől, de nem kell! Nálunk nem volt kötelező, de én kértem a félelmem ellenére, mert gondoltam inkább egy kis kellemetlenség, minthogy baleset legyen a szülőágyon, nekem az nagyon ciki lett volna. Nekem egy picit fájt amikor bedugták a csövet, de valszeg azért mert aranyerem volt. Viszont a hasfeszülést én nem is éreztem. Fél perc az egész, már túl is leszel rajta mire felfogod hogy mi van. Nálunk nem kellett visszatartani, rögtön lehetett menni a wc-re, de 1-2 perc kellett mire megindult. A wc-t becsukod, senki nem fog hallgatózni. (én még ettől is paráztam, mert nem tudok idegen helyen wc-zni, de itt nem számít semmi, meg aztán nem is lehet visszatartani) Előtte még otthon menj el nagywc-re és akkor szinte csak a víz fog kijönni belőled.
12/12 anonim válasza:
És mi van ha nem tud kijönni minden de ugy érzem kijött és mikor jön a baba akkor hupsz?!? Elég cinkes lenne arcba nyomni a dokit... :D én annyira félek de csak ettől vagy ha pukizni kell vagy valami ha lével jön.. félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!