Hányinger, hasmenésszerű? Hamarosan szülhetek?
Figyelt kérdés
Nem hánytam de folyton a torkomban érzem :( hasmenésszerű érzésem van, voltam is wc-n és hát nem részletezem. De ez a hányinger. Lehet ebből szülés? Bővebb vizes folyásom is van.
37 hetes kismami
2012. márc. 28. 04:04
11/12 anonim válasza:
Pont a 37. hetben hanytam es hasmenesem volt azt hittem megyek szulni, de aztan egy ido utan furi volt hogy csak a gyomrom gorcsol, a hasam nem. Egesz ejjel futottam a wcre. Masnap is szarul voltam, ez hetvegen tortent. Hetfon hivtam a dokimat. Addigra mar rendesen ki voltam szaradva. Be is kellett fekudnom a fertozo osztalyra. Ott voltam 4 napot, kiderult benyaltam egy kis calicit. Kozben jott a fogadott dokim vizsgalni es a 4. napon atvett a szuleszetre es rogton vittek is a szuloszobara. Remelem te mar jobban vagy, nem kivanom senkinek hogy ugy legyengulve menjen szulni. Egyebkent nem panaszkodhatok, nagyon sokat segitett az orvosom es a szulesznom is es burokrepesztes utan masfel oraval mar a kezemben is volt masodik kisfiam. Konnyu szulest neked is! Es jo egeszseget nektek!
12/12 A kérdező kommentje:
Igen már jobban vagyok, szerintem megülhette a gyomrom az aznapi vacsora, bár még tegnap fájdogált a gyomrom. De semmi jele hogy mennem kellene szülni, pedig már várom :)
2012. márc. 30. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!