Reggel fél 8 óta már harmadjára voltam a WC-n híg, hasmenésszerű széklettel,38 hetes kismama vagyok. Közeledhet az idő?
Figyelt kérdés
Egyébként semmi különöset nem vettem észre, talán az alsó ajkam alatt egy picit fel van duzzadva (de lehet, hogy csak én képzelem be), és a baba nagyon lent birizgál a "kijáratnál". :)2012. jan. 23. 09:48
1/2 anonim válasza:
Hát az biztos, hogy közeledik. :o)
Lehet hogy ma-holnap, és lehet, hogy még egy-két hét.
Szép szülést Neked!
2/2 anonim válasza:
A Jó Isten tudja csak mikor, de hamarosan mindenképpen szülni fogsz! Kitartást! Én a 36. héten szültem, székletem az utolsó pillanatig normális volt, de van aki a hasmenést előjelnek tekinti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!