Sos! Tegnap ota vannak fájásaim, szülhetek ma?
Figyelt kérdés
tegnap 30 percenként keményedett a hasam, éjszaka elmult. most megint keményedik 15 percenként nem fáj elviselhetetlenül csak szakad szét odalent. magzatviz még nem folyik szerintem. második terhességem elsönél sem folyt burkot kellett repeszteni. mennyire viz a magzatviz? 38 hetes multam, elsö baba 39re jott2012. febr. 26. 21:17
1/15 anonim válasza:
Persze, szülhetsz. De az is lehet, hogy még 2 hetet vígan lehúztok. :)
Zuhanyzásra múlik, vagy erősödik?
Ha múlik, akkor inkább csak jóslófájás még. Ha erősödik, akkor lassan készülődhetsz. :)
2/15 A kérdező kommentje:
köszi megyek zuhizni utána irok
2012. febr. 26. 21:36
3/15 anonim válasza:
Szia! Na mizu? Indulsz szülni, vagy elmúlt már?
4/15 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy zuhany alatt enyhül, de ha abbamarad a zuhany, újra kell jönniük a keményedéseknek. Nekem azt mondta adokim, hogy a rendszeres időközű keményedés is fájás, és akkor kell bemenni szülni, ha 5 percenként keményedek és egy keményedés 45-60 másodpercig tart.
Remélem, segítettem.
Nálam is 2. baba a soros, csütörtökre vagyok kiírva, szabályos időközű keményedésem is volt már, de nekem zuhany alatt elmúlt.
Drukk!
5/15 A kérdező kommentje:
nem mult el és kb. 1 percig tart. bemegyek a kórházba. szurkoljatok, hogy ne küldjenek haza
2012. febr. 26. 22:39
6/15 anonim válasza:
Hajrá, nagyon szép szülést Neked! Várjuk a beszámolót:)
7/15 anonim válasza:
majd írj.én szorítok értetek.
2 kisfiú anyuja
9/15 anonim válasza:
KÖnnyű szülést,és egy szépegészséges babát kívánok neked!!
Majd írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!