Okozhat fájásgyengeséget a kádban való vajúdás? (80-100 as erősségú fájásaim voltak) Lehetséges, h tényleg ez miatt nem tágultam?
Kádban történő vajúdásról tapasztalatom nincs, de nekem szinte teljesen elmúltak a fájásaim mihelyt leültem a labdára vagy lefeküdtem. Így inkább álltam és mászkáltam.
Lehet, hogy a testhelyzet nálad is befolyásolhatta a fájásokat.
Hogyan folytatodott? Oxitocin es huvelyi szules vagy csaszar?
Amugy nem okozhat, Max meg nem volt ott AZ ideje. Ha tovabb varnak, kitagulsz, ez csak Jo OK a gyorsitasra.
Egyebkent a 80-as fajasok meg nem AZ igaziak, olyan 150-160-nalvan AZ igazi tagulas.
Megvan a hiba: indított szülés volt. A szervezeted sem és a baba sem volt még kész a születésre. Hacsak nem volt komoly probléma veled vagy a babával, várni kellett volna még pár napot.
Külföldi gyakorlatban - fejlettebb országokban persze, pl. az USA-ban is - a 42. héten sem indítják a szülést, ha a baba jól van, a CTG rendben és az anyukának sincsenek problémái. Egyébként a 42. hét soha nem lehet pontos, hiszen nem vagyunk gépek, elég, ha néhány nappal eltért a peteérésed és ezáltal a fogamzás ideje a nagykönyvben megírttól, máris nem annyi idős a babóka, mint mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!