Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányinger, hasmenésszerű?...

Hányinger, hasmenésszerű? Hamarosan szülhetek?

Figyelt kérdés

Nem hánytam de folyton a torkomban érzem :( hasmenésszerű érzésem van, voltam is wc-n és hát nem részletezem. De ez a hányinger. Lehet ebből szülés? Bővebb vizes folyásom is van.

37 hetes kismami

2012. márc. 28. 04:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy tegnap este erős 5 perces jóslóim voltak. És ma estére pedig igen-igen bedagadtak a bokáim :( sűrűn járok pisilni is, de nagyon sűrűn. Nem tudom járt valaki így? Szültetek? a nyákdugóval még nem találkoztam.
2012. márc. 28. 04:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Igazabol ez akar hanyos-f.sos virus isl lehet. 37. het meg nem annyira a vege. En 2* szultem, de csak kozvetlen, egy oraval a szules elott volt hasmenesem.

A bo vizes folyas nekem az utolso ket honapban volt.

Konnyu, gyors szulest neked.:-)

2012. márc. 28. 05:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, csak már hajnal 3 óta fent vagyok. Tegnap este óta meg szinte folyik az előtejem.... Nem tudom, hogy mi lesz, de ez a hányinger a legrosszabb, vagy nem is hányinger, inkább mintha érezném a torkomban. wáááá :(
2012. márc. 28. 05:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem közvetlenül, a szülés előtt volt iszonyú hányingerem, akkor azt mondta az orvos, gyorsan fel a szülőágyra, mert tűnik a méhszáj!
2012. márc. 28. 06:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Jajjj :) de semmi fájásom nincs ám, csak kicsit keményedek, tegnapelőtt voltak jóslóim úgy 5 percesek
2012. márc. 28. 06:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez még nem a szülés előjele.

Ha már le akar szakadni a derekad az már viszont az!

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 28. 09:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak néha bele-bele szurkál a derekamba.
2012. márc. 28. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
3-4 nappal szülés előtt kezdődött nálam a hányinger, hasmenés.Folyásom is volt, de nyákdugóm mai napig nem tudom hova lett, :))nem találkoztam vele, sem most sem az első gyereknél:))
2012. márc. 28. 10:12
 9/12 anonim ***** válasza:
én 2gyerekemnél egy hét mulva mentem szülni.elsőnél aznap
2012. márc. 28. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is mindkettőnél szülés előtt ár nappal hasmenés,vízesebb folyás.
2012. márc. 29. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!