Császármetszés utáni hegsérvem van. Most 20 hetes terhes vagyok. Szülhetek spontán hegsérvel?
Szerintem kizárt a normál szülés...
Az első császár után én is szerettem volna spontán szülni, de a dokim elmesélte, hogy volt egy betege, akivel megpróbálták a rendes szülést, de mégis császár lett, és mikor felvágta az anyuka hasát, akkor látszott, hogy teljesen szét van nyílva a méhe és csak a méhlepény tartotta bent a babát. Tiszta mázlijuk volt, mert ha megreped a burok, akkor aztán annyi!
Na, ezek után a második babám is nagy lett, megint császároztak és nekem is annyira feszült a hegem, hogy átlátszott alatta a baba!!! Szóval esélyem nem lett volna rendesen szülni.
Te meg még csak 20 hetes vagy, 40. hétre sokkal jobban fog feszülni minden, sztem örülhetsz, ha nem rosszabbodik addig az a sérv. Nem akartalak ijesztgetni, de a dokid úgyis megmondja mi legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!