Akiknek rendesen indult a szülés, de császárral végződött, fel tudtátok dolgozni? Hogy éltétek meg?
Úgy látom az is baj, ha valakit ez a téma megráz.
Igazából jobb lenne, ha mindenki képes lenne ezen pikk-pakk átlépni. De nem mindenki ilyen.
Egyértelmű, hogy az a lényeg, hogy egészségesek vagyunk. S természetesen nem ebben mérik az anyaságot.
De legyünk már toleránsok egymással, és ha valakit a császározás ténye zavar, és nehezen dolgozza fel, akkor ezt fogadjuk el (és esetleg támogassuk is). Nem kell kiakadni, ha valaki később tudja feldolgozni.
Kérdező, a lényeg, hogy nem vagy egyedül ezzel. Én sem tudom magamról könnyen lerázni ezt. Bántott a dolog, és idő kellett. Igen, van ilyen is...
Sziasztok!
Nekem még nincs gyerekem,így én nem éltem ezt át, illetve nem gondolkodtam el azon, hogy mitől másabb.
Mégis azon a véleményen vagyok, hogy nem attól lesz valaki jó-, vagy rossz anya, hogy milyen úton szüli meg a babáját, hanem attól, hogy utána miképp bánik vele, hogyan gondozza, óvja, szereti.
Engem természetes úton hozott világra anyukám, még sincs köztünk mély anya-lánya kapcsolat.
Sziasztok!
Az az ötletem támadt, hogy feldolgozom ezt a témát írásos formában, és a segítségeteket szeretném kérni, a pici babám miatt elsősorban a Budapesten élőkét.
Szeretnék személyesen találkozni azokkal, aki beszélnének nekem az érzéseikről. Természetesen, ha valaki szeretné, és távolabb él, azzal skyp-on vagy e-mailben is szívesen beszélnék.
Úgy láttam itt és más fórumokon is, hogy szükség van arra, hogy beszéljünk róla. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését az írjon privátban és részletesebben is elmondom mire is gondoltam pontosan.
Várom a válaszotokat!
Szép napot!
Atea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!