Szült valaki nyíregyen császárral? Kinél? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 19:20
1/5 anonim válasza:
tavaly nyáron M.Balázsnál. gyönyörű a heg, szinte alig látszik egy halvány vonal. igaz mostanában a lányom gyakran beletenyerel a hasamban, így kicsit érzékeny, de semmi gond vele.
neked van orvosod?
2/5 A kérdező kommentje:
jelenleg nem vagyok babás:) én is nyáron szültem és M. Balázsnál:))) ő volt a dokim. És az tuti hogy legközelebb is csak ő csak nála és csak császárral. Ti terveztek következő babát? mennyi idő az ideális a 2 gyerek között? bocsi hogy ilyen kíváncsiskodó vagyok. Feltételezem Nyíregyi vagy.
2011. dec. 29. 14:33
3/5 anonim válasza:
szia. igen nála szültem de sajnos én nem szolgálhatok jó hírrel mert: már bánom. s ebből kifolyólag nem tervezünk több babát, bár szerettünk volna. nagyon csúnya terhességem, szülésem volt. mai napig nem hevertem ki. Bár a heg szép, de minden más iszonyat fáj (ott bent lelkileg). én már nem tartom őt olyan jó orvosnak. bár tény biztos jó ha nincsen komplikáció. van akik dícsérik őt, van ismerősöm nekem is, de vannak akik szintén nem túl jót mondanak róla.
4/5 A kérdező kommentje:
ó:((( sajnálom:(((( és beszélnél róla? mármint hogy mi volt a probléma??? De remélem jól vagytok te is és a baba is.
2011. dec. 30. 17:37
5/5 anonim válasza:
igen, már jól. ha gondolod írj privit és elmesélhetem, igaz hosszú a történet. de ez csak én vagyok, sok az egyből. vannak akiknek jó a tapasztalata, nekem sajnos nem. és ezt a család is osztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!