Ha az első baba császárral jött a világra, akkor 2 év múlva a tesók, az ikrek biztos császárosak lesznek ugye?
Igen. Alapból a 2 év különbség nem sok. És ikreknél gyakori a császár amúgy is. Szerintem nem merné egyik orvos sem megkockáztatni.
Nálunk is pont 2 év lesz az első és második gyermek között, de az orvosom már a pozitív teszt után mondta hogy császár, mert kevés idő telt el.
Nekünk az első hüvelyi úton, a második császárral és a harmadik ismét hüvelyi úton született.
Úgyhogy nem "tutifix".
Sztem nem biztos. Orvosa válogatja. Nyilván itt is a hegedet nézik,mintha csak egy babád lenne. Itt a plusszt az adja,hogy hogyan fekszenek az ikrek. Ill. ikerterhesként hatalmas pocakod is lehet majd,nyilván az sem tesz jót a hegvastagságnak.
De vannak orvosok,akik tényleg csak vészhelyzetben császároznak (hála az égnek), így ha minden oké amúgy és a dokid is a természetes szülés híve,akkor van esély természetes szülésre.
Ezt tapasztalatból írom, ikreket szültem természetes úton,igaz első babák,de volt elöttem pár példa az orvosok hozzáállását illetően, hogy hogyan is vélekednek az ikerszülés-ikerszületésről....
Hány hetes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!