Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CSászáros anyukák! Valóban...

CSászáros anyukák! Valóban igy van? Anyukák akik az első babát császárral szültétek mi a tapasztalat a 2. babát illetően? (hanyadik héten született, a heg "birta"-e? )

Figyelt kérdés
4éve született a kisfiam császárral, most a 34.héten vagyok a 2.babánkkal.A dokim azt mondogatja, hogy 38.héten jó lenne ha ez a baba meglenne, mert utána veszélyes a hegszétválás az egyre nehezedő terhelés miatt?! (Normál szülést szeretnék ha minden rendben lesz, a dokim azt mondja elvileg van rá esély)
2009. ápr. 29. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
2.babám kerek 40 héten született meg,a heg nagyon jól bírta!Nekem Ő is császáros lett!De esély van természetes szülésre!
2009. ápr. 29. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én az első gyerekem császárral szültem, azért mert nem tágultam.

5 és fél év múlva szültem a kisfiam, és természetes úton meglett:)

Szerintem nagyban függ az orvos hozzáállásától, nekem az első egy köcsög férfi volt, a második egy rendes doktornő aki már szült!

Szerintem ha szeretnéd tényleg rendesen megszülni ezt a babát, akkor ne hagyd magad! Hord ki végig, majd amikor akar akkor jöjjön, ne a doki beszélje rád, hogy mikor szülj.

Én a kisfiam a 41. héten szültem, a heggel semmi gond nem volt! Annyi volt még, hogy mikor meglett a fiam, utánna egyből elaltattak, és altatásban is megnézték a heget, és kivették a méhlepényt. Csak a varrásra ébredtem fel.

Én csak bíztatni tudlak, hogy próbáld meg rendesen megszülni, hihetetlen élmény! Nekem ez a szülés ezerszer jobban fájt, főleg a tágulás, de csodás dolog, hogy meg tudtam csinálni!

Kívánom, hogy neked is sikerüljön!

2009. ápr. 29. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nagyon szeretnék normál szülést, a dokit folyamatosan győzködöm.:) Ő meg mindig azt mondja, hogy majd csak akkor dől el minden mikor megindul a szülés. Én sem akarom, hogy 38.héten úgy döntsön hogy megcsászároz.

Köszi a biztató szavakat!:)

2009. ápr. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!