Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapasztalat? A harmadik baba...

Tapasztalat? A harmadik baba tényleg előbb jön mint az első kettő?

Figyelt kérdés
Két kisfiam pont a kiít időre született.Nagyon sokat keményedik a pocim,néha éjszaka görcsölget is.36+5 hetes vagyok.Lehet,hogy nem húzom ki aug.18-ig?
2009. júl. 19. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez összefügg, én mindhármat túlhordtam
2009. júl. 19. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első négy nappal később, a harmadik négy nappal hamarabb született.
2009. júl. 19. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem tudom,szerintem a baba akkor jön,amikor felkészült rá!Nekem az első 39.,a második 38.,a 3.40.,a 4.szintén 40.hétre született!A szülések között van szerintem különbség,de lehet az is,hogy másoknál abban se volt!

Jó egészséget,könnyű szülést kivánok!:)

2009. júl. 19. 10:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia.Én aug.7-re vagyok kiírva.az első 2 héttel jött hamarabb,a 2. pont a napján.a mostanira kíváncsi leszek mert 2 napja elég vacakul vagyok.Én örülnék ha hamarabb jönne egy kicsit.A doki szerint jöhet mert megvan a sulya bőven.Hol fogsz szülni?
2009. júl. 19. 15:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia!Én is már nagyon várom a babócát.Baján szülök.Két kisfiam mellé most egy kislány jön!Nektek mi lesz a harmadik,illetve mi az első kettő gyerkőc neme?
2009. júl. 20. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!