13 hetes vagyok! Szeretnék minél előbb 4D-s uh-ra menni. Mikor a legajánlatosabb, hogy már a nemét is lássuk? Nem bírok sokáig várni! Mi volt az első mikor elmentetek és a tapasztalat pozitív?
Szia!
Én megkérdeztem a fogadott orvosomat, aki a 18.héttől ajánlotta a 4d-s uh-t. El is mentünk, kiderült hogy fiunk lesz, az élmény pedig feledhetetlen volt.
Boldog Babavárást! 31 hetes km.
Szia!
Mi 19 hetesen mentünk el,és akkor ki is derült,hogy kisfiunk lesz.:-)
Mi voltunk a 15., 19. és a 27. héten 4D-n. Az első kettőn azért, ha valami baj lenne a babával, mielőbb kiderüljön. A harmadik volt az igazi babamozi :) Akkor már jó dundika volt.
Viszont a 15.héten még olyan kis ufószerű valami volt, persze szuper volt látni, nagy élmény volt, de még akkor nem olyan babás.
A nemét egyiket sem tudták megmondani, mert mindig takarta magát. Mi a szülőszobán tudtuk meg, hogy lány.
Drukkolok, hogy nektek megmondja majd a doki! Szerintem azért várj még a 16.hétig legalább! Vagy ha megtehetitek, akkor menjetek el most is, de a 30.hét körül is!
Nekünk 24 hetesen ajánlotta a doki,mivel akkorra már szép babaformája van,és a nemét is biztosabban tudják megmondani.
Igaz nekem ez nem jött be,mert a 33. hétig akarta magát a Babucim.
39 h
Az elso babaval 29 hetesen mentunk, akkor mar nagyon szep volt es mindenet nagyon alaposan megvizsgaltak. Ott a nemet mar nem tudtak megmondani, mert takarta magat (mondjuk elotte sima uh-n mar jonehanyszor mondtak, hogy fiu, szoval nem volt baj, hogy nem mutatta).
Most a masodik babaval vagy elmegyunk a 15-16. heten, vagy nem megyunk egyaltalan, mert elotte es utana olyan orszagban leszunk, ahol pofatlan osszeget kernek el egy 20 perces 4d-s vizsgalatert, szoval elvi kerdest csinalok belole es nem megyek.
Felhivtam mar a rendelot, hogy van-e ertelme 15-16. heten menni es azt mondtak, hogy persze, szuresekre is nagyon jo, es ha mutatja, akkor mar ugyanugy meg lehet mondani a nemet, mint hetekkel kesobb. (Es szerintem nem azert csalnak, hogy menjek, mert ismerosom az uh-s es felaras kedvezmenyt szeretne adni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!