Mecsér Béla lesz a szülész orvosom az első gyermekem születésénél. Nem beszéltünk pénzről. Tapasztalat?
Tapasztalatlan vagyok ilyen ügyekben. Ha valaki mostanában szült Mecsér Bélánál(Zugló-Örs vezér téri SZTK, Uzsoki kórház.) kérem, írja le mennyit és mikor adott neki. Valamint, hogy meg volt-e elégedve!?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Amennyiben ő nem egy nagyon fiatal orvos, hanem olyan 50 közeli, akkor én nála születtem :)
Meg a tesóim is, az uzsokiban :)
na ez nem nagy segítség, de akkor, huszon éve, anyum nagyon meg volt vele elégedve, első szüléskor ügyeletben került hozzá, és utána a többi szülésnél már őt választotta. na mondjuk akkor még fiatal volt...
bocsi, csak a névre rögtön felkaptam a fejem :)
JA azt hiszem 57 éves!
Előző voltam
Köszönöm a válaszokat. Én is nagyon rendesnek ismertem meg.
SZTK-ba járok hozzá, nem invitált magánrendelésre. Magától kérdezett rá, hogy kinél szülök, mert ha még nem választottam szívesen elvállal. Pont akkor akartam megkérni rá. Aztán elmondta, hogyan zajlik ez náluk (terhesrendelés, stb...).
Én is nála voltam, még csak egyszer, ő állapította meg a terhességet. Nagyon rendes volt, nem nyálas, de igazán emberi. Én is gondoltam rá, hogy őt választjuk.
Bocs az offért, de hány hetesen beszéltétek ezt meg?
Szmanya (9+4 hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!