Mecsér Béla lesz a szülész orvosom az első gyermekem születésénél. Nem beszéltünk pénzről. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Tapasztalatlan vagyok ilyen ügyekben. Ha valaki mostanában szült Mecsér Bélánál(Zugló-Örs vezér téri SZTK, Uzsoki kórház.) kérem, írja le mennyit és mikor adott neki. Valamint, hogy meg volt-e elégedve!?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 27. 13:54
11/17 A kérdező kommentje:
Igen, hozzá járok. Ha jól emlékszem 8 hetes voltam. Most már a héten töltjük a 25.-et. :)
2011. febr. 2. 12:15
12/17 anonim válasza:
És azóta is az SZTK-ba jársz vagy magánrendelésre?
13/17 anonim válasza:
Tőlem nem kérdezte meg :-(( Pedig 14 hetesen voltam nála. Illetve szerintem teljesen nyilvánvalónak vette, h van orvosom..
14/17 A kérdező kommentje:
Az SZTK-ba járok hozzá. Én már akkor hozzá mentem amikor még csak a petezsákot látta.
2011. febr. 2. 13:06
15/17 anonim válasza:
Bocsi az off-ért. Meg tudnád írni, hogy hogyan rendel a Dr.úr az SZTK-ba? Melyik napokon van bent délután?
16/17 A kérdező kommentje:
H, K, Sz: 8-14
Cs: 14-20
Páros P: 8-14
2011. febr. 28. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!