Mennyi az esélye, hogy a második baba születésénél is megismétlődik, ami az első szülésnél, hogy nehezen született, mert rövid volt a köldökzsinór és mindig visszahúzta?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 22:11
1/4 anonim válasza:
Én mint laikus azt tudom mondani, 50%. Vagy úgy lesz, vagy nem. De szerintem ezt ultrahangon is tudják nézni, és ha vészes a helyzet akkor császár is szóba jöhet, nem? Amúgy azt mondják nincs két egyforma terhesség és szülés. Ha ebből indulsz ki ez nyugtató lehet.
2/4 anonim válasza:
Én mint kétgyerekes anyuka azt tudom mondani, hogy két terhesség is más, a két szülés is teljesen más.
Nekem az első indított volt, hosszú, nehéz, a második spontán indult, rövid vajudás után gyors szülés.
3/4 anonim válasza:
Bocsi az offért: engem is nagyon érdekel ez a téma. Első babám nehezen született, túlhordás, majd indítás, zselé, oxitocin minden, 54 óra vajúdás, fájdalom csillapítók, stb majd végül császár. Már félek a másodiktól :S
4/4 anonim válasza:
Nálam a másodiknál ugyanúgy történt minden mint az elsőnél: meconiumos víz, oxigénhiány, semmi fájás, semmi tágulás. Ja a második rosszabb volt, mert ő még egy fél kilóval nehezebb is volt meg még nem is feküdt rendesen. Az első befordult, nála szóba jöhetett volna aszülés, ha lettek volna fájásaim és tágultam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!