Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki császárral szült minden...

Aki császárral szült minden rendben volt utánna? Ugy értem a vágás körül? Tapasztalat? Hasonlóan jártatok már igy?

Figyelt kérdés
mert sokat hallottam hogy két oldalt a gümő majd felszivódik idő kell hozzá.nos engem fél éve császároztak és az eggyik oldalt van egy gümőm,+még begyulladt a vágásom ,és nemrég kifakadt.doki szerint varrat fog kijönni,másik szerint lehet nem birom azt amivel varnak.s jólenne ha mégagyszer kifakadna a begyulladt rész
2009. júl. 23. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:

szia,

7 hónapja császároztak, nekem a jobb oldalamon volt "gümő", gyulladt is volt a varratszedés után, aztán 2-3 hónapra rá szépen elsimult. nincs vele gond. Nem lehet, hogy a hegesedések nálad lassabban gyógyulnak? Jó lenne, ha már begyógyulna neked!

2009. júl. 23. 12:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia

Én az elsőt 7-éve szűltem és hasonló problémákkal kűzdöttem mint te most és egy sbész azt mondta hogy kenegessem Kontratubex gél-el nekem bevállt. Viszont a másodikat 4-éve és semmi probléma nem volt a varrattal. Megkérdeztem ismét ugyan azt a sebészt , hogy miért van ekkora különbség a kettő közt és azt mondta valószínű nem voltak elég figyelmesek a belső varratoknál mikor az elsőt szültem. Most is császárral fogok szülni úgyhogy kíváncsi vagyok van-e harmadik variáció. Üdv 33hetes km

2009. júl. 24. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!