Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülhetnék vaginálisan, de én...

Szülhetnék vaginálisan, de én császárral szeretnék! Lehetséges?

Figyelt kérdés

2012. febr. 16. 22:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Orvos és pénz kérdése!
2012. febr. 16. 22:13
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Lehetséges, ha van rá elég pénzed! (Én a két kezemet összetettem volna, ha normál úton szülhettem volna. 4,5 hónap alatt még mindig nem jöttem rendbe.)
2012. febr. 16. 22:15
 3/19 A kérdező kommentje:
Miért? Milyen mellékhatásai vannak?
2012. febr. 16. 22:18
 4/19 anonim ***** válasza:
95%

Esetleg félsz a szüléstől, azért szeretnél császárt? Tényleg igaz, hogy orvos és pénz kérdése. Kisfiam program császárral született összetett anyai-magzati téraránytalanság, és egyéb problémák miatt.De elmondom azért nem egy leányálom, már ott kezdődött, hogy nem hatott rendesen a spinális érzéstelenítés, és az egész műtét alatt a fogsorom, és a műtőaztalt szorítottam a fájdalom miatt.Kaptam infúzióba még fájdalomcsillapítót, de teljesen akkor sem szüntette meg, és leesett miatta a vérnyomásom is, akkor szédültem.

A másik dolog, hogy a felépülés sokkal lassabb, mint a hüvelyi útón szülőknél. Ők hozzánk képest futottak. :)

Szóval azért vagy így vagy úgy, de megszenvedünk a babákért. Sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek!

2012. febr. 16. 22:29
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, de nem várok babát! :) Csupán érdekel a téma! Köszönöm még egyszer!

Még várok válaszokat!

2012. febr. 16. 22:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Orvos kérdése.Van amelyikkel pénzért meg lehet beszélni.

Nekem vajúdás közben derült ki a téraránytalanság meg stb ezért császár lett belőle.Igaz,hogy a vége felé már nagyon fájt,de ha sikerül megszülnöm a babát akkor az csak akkor fáj,meg utána még gondolom kellemetlen.De hüvelyi szülésnél gátmetszésnél nincs 15 cm vágás.

Aki rendesen szült az hozzánk császárosokhoz képest szaladtak főleg az első pár napban amikor minden helyváltoztatás fájdalommal járt.

2012. febr. 16. 22:56
 7/19 anonim ***** válasza:
42%
Ki fogod hagyni eleted legszebb pillanatat, amikor megszulod a gyermeked!
2012. febr. 17. 00:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

En is csaszaros vagyok de megprobaltam a hagyomanyos modszert elotte. Nagyon szerettem volna siman szulni de nem jott ossze. Baba nyakan tobbszorosen volt a zsinor es nem is tagultam ki sajnos. En hamar gyogyultam, betartottam mindent amit a dokik, noverek mondtak es a csaladom is sokat segitett. Nagyon megkimeltek. Sokszor eszemben van mikor masnap levette a doki asszisztens a "ragasztoszalagot" a sebem mellol...jaj az nagyon fajt es felkelni is eloszor ezutan...

Nem meggyozni akarlak, de ha eljon az idod, adj magadnak lehetoseget arra, hogy megtapasztald azt ami nem mindegyikonknek adatott meg: termeszetesen szulni. Inkabb kerj epiduralt azzal jol el lehet lazulni arrol nem is beszelve, amikor vajudsz repul az ido.

2012. febr. 17. 04:50
 9/19 Atroposz ***** válasza:
100%

Ahogy a többiek leírták ha van pénzed és találsz egy jó orvost akkor lesz programozott császárod.

Én félek a császártól és hüvelyi szülésre készülök, én biztos rosszul lennék a műtéttől,még a gondolat is ,hogy felvágnak.Plusz sok időbe kerül a gyógyulás és nekem hamar rendbe kell ,hogy jöjjek ,hogy eltudjam látni a lányomat (az apa kéthetente van itthon).

2012. febr. 17. 07:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én rettegtem a szüléstől, de attól még jobban, hogy szétvágják a hasam, a méhem, az egész berendezésem.

Első fájástól gyerekig 4 óra telt el, kb. 1,5 cm-s gátmetszéssel, reggelre már törökülésben szoptattam, csak a hirtelen mozdulat volt kellemetlen.

Visszagondolva kizártnak tartom, hogy egy hasi műtéttel is ilyen jól viseltem volna:S

2012. febr. 17. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!