Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért támadják le itt a...

Miért támadják le itt a teherbeesett tiniket, amikor a nők 52%-a felelőtlen?

Figyelt kérdés

Ma Magyarországon a nők több mint a fele véletlenül esik teherbe. (Dr. Czeizel Endre szerint.) Ami azt jelenti, hogy nem védekezik megfelelően. (Itt most kihagyhatjuk az ellenpéldákat, akik megfelelő módon védekeznek, mégis becsúszik a baba)

Nagyon-nagyon sokszor hallani, hogy hát nem vártuk, de jött, véletlenül becsúszott a baba. Megdöbbenve hallottam ezeket a tényeket, miszerint ilyen sok felnőtt nő felelőtlen a szex terén, holott, gondoskodnia kellene a védekezésről. Nem is lenne ezzel semmi baj, csak értetlenűl olvasom, amikor egy kétésgbeesett tini kérdez itt az oldalon, mennyire letámadják az állítólagos "okos" anyukák, akiknek szintén véletleül jött össze a baba.

Vitát NEM akarok indítani, normális válaszokat várok, mi a véleményetek erről.

2012. márc. 2. 23:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mert nem mindegy, hogy egy 15-18 éves tini csaj teherbe esik, és elveteti, vagy a szülei nyakára megszüli, esetleg nyomorba, segélyre, vagy egy 25-30 évessel történik, aki megtartja felneveli, nem a szüleinek a nyakára szüli, hanem saját magának, ezért. Mert egy tininél nagyobb az esély, hogy a kérdéses személynek "semmije" nincsen, míg egy idősebb nőnek/párnak már van mire, hova vállalni a gyereket. Nekem is véletlenül jött össze a fiam, de vállaltuk a felelősséget, megszültem, tisztességgel neveljük, és mindennél jobban szeretjük!
2012. márc. 3. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!