Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan aki szülés után...

Van olyan aki szülés után NAGYON HAMAR teherbeesett?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után? Tervezett volt vagy véletlen? Ha véletlen akkor megtartottátok a babát?
2012. febr. 16. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Szülés utáni második hónapban, véletlen, megtartottuk. Így 11 hónap van köztük, mindkettő kisfiú.
2012. febr. 16. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Szülés után 11 hónappal aktív szoptatás mellett. Megtartottuk. Most 32 hetes vagyok.
2012. febr. 16. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
barátnőm volt osztálytársnője.ment a szülés utáni 6 hetes kontrollra,pont 6 hetesen,tehát nem később,és kiderült h terhes.megtartották.de gondolhatod mekkora lecseszést kapott a dokitól.szülés után 6 hétig nem is lehetne szexelni,erre ő már 6 hetesen terhesen ment vissza a dokihoz.
2012. febr. 16. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:

3.ez durva. Bár nem hiszem, hogy pont 6 hetes lehetett akkor, max 5 hetes. Az igaz, hogy szülés után nekem is 5 nap alatt lezajlott a vérzéses időszakom, nem repedtem, nem varrtak semmi problémám nem volt, de azért a szerelmeskedést egyáltalán nem kívántam!

Egészséges lett a baba? Hogy bírt 2 kicsivel?

2012. febr. 16. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szülés után 8 hónappal lettem terhes, aktív szoptatás mellett. De mi ezt így terveztük, nem is védekeztünk a szülés után egyáltalán. Szóval akár hamarabb is jöhetett volna. Most 12 hetes vagyok.
2012. febr. 16. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyik ismerosom most 7 hetes terhes es 8 honapos a kisfiuk. Ok nem igy terveztek de orulnek neki.

Nekunk 2,5 eves a kisfiunk es 8 hetes terhes vagyok, 1 het kulonbseg van koztunk :)

2012. febr. 23. 06:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja baratnom lanyai kozott 13 honap van :)
2012. febr. 23. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!