Most én vagyok a felelőtlen vagy az óvonő kapta fel semmiségen a vizet?
Kisfiam tegnapnem volt oviban,mert dokihoz vittem kukac gonddal. A dokinő azt írta a papírra hogy 26.-án mehet közösségbe hagy pihenjen(??),kapott rá kenőcsöt.
Ok,2kenegetéstől szépen le is apadt a duzzanata. Gondoltam reggel,mert rágta a fülemet a fiam,hogy menni akar oviba,hát legyen,mert se nem lázas,se nincs megfázva,szóval NEM FERTŐZŐ!
Errre föl teljesen kiakadt az óvonő,hogy minek vittük amikor a papírra 26.-a va írva?
Jelzem,és mint írtam,nem fertőző,nem lázas,teljesen jól van,kukaca is rendbe jött,akkor ugyan miért maradjon itthon?Tudja jól hogy dolgozó emberek vagyunk...
Szerintem azért akadt ki mert ha nap közben bármi baja lesz a kisfiadnak akkor őt is elő fogják venni, hogy mért engedte, ha papír szerint nem mehetne oviba!
De ez csak egy vélemény!Amúgy tök jó hogy ilyen könnyen viselte a kisfiad!
Nálunk például úgy van, hogy 2 nappal előtte kell szólni, mielőtt újra megy oviba, és, bizony minket nem engedtek volna be.
Amúgy szerintem is a higiénia miatt mondta az orvos az otthon létet.
Te voltál aki kérdezte a feldagadt kukacot?
S mit kapott rá?Helyrejött a kisfiad?
Én nem foglalkoznék az óvonővel,hogy mit mond.Ez nem fertőzpő,ezzel nyugodtam mehet.A mai világba nem nagyon mernek a szülök se otthon maradni,mert ma még van munkahely holnap már nem biztos.
Ezt ha nem érti meg,akkor meg nem is normális!
Mi is akkor vihetjük oviba a gyerkőcöt, amikortól az orvosi igazolás engedi, különben az ovónőt is felelőssé tehetik, ha valami gond lenne.
Meg a másik, hogy nem lenne ebédje, ha előtte való nap 9-ig nem szólok, hogy megy a gyerkőc, mert addig le kell adniuk a rendelést.
Nem vagy felelőtlen, viszont ahogy a többiek is írták az óvónő nem orvos, tehát, ha az van a papíron, hogy 26.-án mehet akkor nem köteles bevenni a gyereket. Ő felelősséget vállal a gyerekekért és nem mérlegelhet, hogy vajon fertőző avagy nem az a betegség ami miatt otthon kell maradni.
Szerintem jogosan járt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!