Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most én vagyok a felelőtlen...

Most én vagyok a felelőtlen vagy az óvonő kapta fel semmiségen a vizet?

Figyelt kérdés

Kisfiam tegnapnem volt oviban,mert dokihoz vittem kukac gonddal. A dokinő azt írta a papírra hogy 26.-án mehet közösségbe hagy pihenjen(??),kapott rá kenőcsöt.

Ok,2kenegetéstől szépen le is apadt a duzzanata. Gondoltam reggel,mert rágta a fülemet a fiam,hogy menni akar oviba,hát legyen,mert se nem lázas,se nincs megfázva,szóval NEM FERTŐZŐ!

Errre föl teljesen kiakadt az óvonő,hogy minek vittük amikor a papírra 26.-a va írva?

Jelzem,és mint írtam,nem fertőző,nem lázas,teljesen jól van,kukaca is rendbe jött,akkor ugyan miért maradjon itthon?Tudja jól hogy dolgozó emberek vagyunk...

2012. jan. 24. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy felelőtlen, azt viszont tudnod kell, hogy ha a gyereket betegség, vagy kórházi kezelés miatt jelented ki az oviból, akkor csakis orvosi igazolással viheted megint az oviba.

Jól írták a többiek is, az óvónőnek nem szabad elfogadnia, ha az igazolás csak másnapra szól. Nálunk konkrétan hazaküldik a gyereket, nem engedik be, ha betegség után igazolás nélkül viszem. Még akkor sem,ha csak otthon felejtettem.

Egyébbként nem értem, erre külön fel szokták hívni a figyelmet minden nevelési év elején, nálatok nem?

2012. jan. 24. 13:07
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
én óvónő vagyok és bár most gyesen vagyok a törvény nem változott szerintem azóta. Ebédet előtte való nap 10 óráig tudunk rendelni a gyereknek, aki addig nem szól, másnap nem hozhatja, mert nincs ebéd számára. Ez a házirend, tisztába kell vele lenni minden szülőnek. Nem vehetem el egy másik gyerek ebédjét, hogy adja bárkinek is. Illetve valóban csak orvosi igazolással fogadhatjuk a gyerkeket és itt jön a törvény, mulasztási naplót vezetünk és jelenléti ívet, amiken szerepeltetnünk kell a gyerekeket. Ha 24-től behúzzuk, nem tehetünk mellé 26-ai igazolást.
2012. jan. 24. 13:58
 13/14 A kérdező kommentje:

teljesen igazatok van :(

sűrű elnézést kell kérnem az óvónőtől,viszont dolgozni is kell...

2012. jan. 24. 14:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Bizony. Ha 26.-tól mehet közösségbe az orvos szerint, akkor 25.-én még nem mehet. A gyerekorvossal alkudozz, az óvónő nem tehet mást, mint hogy a papír szerint jár el.Ugyanúgy, mint ahogy köteles bevenni a köhögő, taknyos, de "közösségbe mehet" papírral érkező gyereket is.

Ráadásul őket is ellenőrzik, és hidd el, az ellenőr csak a papírokat és a dátumokat fogja nézni, azt nem, mi baja volt vagy nem volt a gyereknek.

2012. jan. 24. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!