Felelőtlen az a szülő, aki az alvó kisgyerekét a szálloda szobájában hagyja, amíg ő baby őrrel sétál a közelben?
Attól függ, mi az a közelben.. Pár méter és épp csak az ajtó előtti folyosón, vagy lemész addig kajálni?
Így rabolták el annó azt a kislányt is.
Nem hagynám ott a gyerekem felügyelet nélkül semmi esetben sem. Szerintem igazán ki lehet bírni a szobában azt a pár órát, ha nem, akkor inkább várjatok a nyaralással szerintem.
Nem feltétlenül lesz baj, de ha az lesz, pont ő lesz az az 1, meg tudod magadnak bocsájtani?
Szia!
Szerintem nem.
Egyrészt vannak már olyan bébiőrök, amiknek km-es a hatótávolsága, de általános a 300 m. Sok csatorna van rajta, így ha más is használ ilyen készüléket a szállodában, be tudod állítani, hogy ne ugyanazt a csatornát használjátok. Érzékenységet is lehet állítani, gyakorlatilag egy hangosabb pukit is simán hallasz. Nyilván nem órákra és nem kilométerekre, de nyugodtan mehetsz sétálni.
Az az ominózus lerakom a gyerekeket és elmegyek vacsorázni, az nem egészen erről szólt. Ott a gyerekeknél nem volt bébiőr, a szoba ajtaja, ablaka nyitva volt és a gyerekek is le voltak szedálva... És erősen felmerült a gyanú, hogy nem elrabolták a kislányt...
Én nem tenném.
Ennyire azért nem bízom egy műszaki kütyöben.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 06:41
a bébiőr akár több száz méterre jelez és azt is jelzi, ha megszűnik a térerő. tehát általában 1 perc alatt ott lehet lenni, ha gond van.
úgy érzékelem, hogy sok válaszadónak nincs is gyereke vagy nem ismeri a bébiőrt.
Én meg pont azt veszem le, hogy itt sokaknak van gyereke.
Nekem egész biztosan van egy 2 és fél éves fiam, és mi eddig minden évben tiszteletben tartottuk az igényeit nyaralás közben is. Szerintem, ha kint akarnak téblábolni, egyszerűbb babakocsiban elaltatni a picit, legalább a friss levegőn alszik.
Persze lehet, hogy más máshogy gondolja, itt mindenki a saját véleményét mondja el, én sem azt írtam, hogy felelőtlen, hanem csak hogy én nem tenném.
Bennem ott lenne a félsz, hogy mi van ha...
Még itthon sem merném hagyni alvás közben, pedig ő már nagy. De mindenki más..
Ha a kérdező nyugodt szívvel ott tudja hagyni, akkor tegye, remélem semmi galiba nem jön közbe. :)
tegnap 9.05-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!