Hogy legyek kevésbé béna szülő? Bőv. Lent
LÁnyom most kezdte az óvodai életet, és tiszta ideg vagyok.. bakit bakira halmozok :(
ő jól viseli, én nem mutatom, hogy izgulok, mókázunk kacarászunk stb..de belül örlődök, hogy tényleg minden rendben ment.. mosolyogva megy..stb.. óvónéni is azt mondja ügyes.. mégis bénázok az idegességtől..
az előbb hoztam haza, és mondja a dadus, hogy vegyünk el tízórait, én meg a tároló dobozt lazán lepattintottam.. erre nézem.. tolós volt.. banyek... úgy láttam nem tört el, vissza tettem rá.. de hát ugye látták... tiszta pancser vagyok.. aztán égtem előző nap is.. na mindegy..
annyira rágörcsöltem, hogy mielőtt indúltam a kislányomért majdnem hánytam.. tiszta hüly.e vagyok..
mit csináljak, hogy HIGGADT TALPRAESETT ANYUKA LEGYEK? Akit nem néznek gyagy.ának az óvónénik??
ez nem pont ovi de velem volt.
nőgyógyászaton 2ajtó van egyikben míg öltöznek a másik már bent van stb
aztán van a nővérkék "konyha" ajtaja
a kijárat
a doki rendelőjének külön bejárata
meg még egy ajtó
és ezek tökre egymás mellett tök egyformák
én meg csak dumálok a nővérkéknek próbálok nagyon szánalmasan jópofáskodni közben meg indulok már haza nagy lendülettel feltépem az ajtót hogy akkor sziasztok erre feltépem a wc ajtaját és lesem hogy ott mit keres egy budi!!
annyira ciki volt mindenki röhögött gondolhatod.
szóval fel a fejjel.
Van ez így :)
Én alapból higgadt és talpraesett vagyok, de van egy közeli szemüvegbolt, ahova járok félévente kontaktlencséért. Nna itt valami van a levegőben, mert átmegyek totál IQ-alapba :S mint egy hülye, nem tudok beszélni, ha mégis megszólalok, az tuti hülyeség.
Pl
- Kérek szépen egy kontaktlencsefolyadékot, ehhez a fajtához is van tároló? (közben rámutatok)
- Igen, MINDEGYIKHEZ van tároló.
- Jó, és ahhoz is?
Tiszta ciki, és ezt MINDIG előadom, csak más és más variációban.
Más helyet kéne keresnem :) :)
Ja igen, volt olyan, hogy mentem szemvizsgálatra és rajtam volt a szemüveg, levettem vizsgálat előtt, erre mondja a nő: "tudja, hogy bent van a kontaktlencse, így minek hord szemüveget is?"
Hát nem bent felejtettem este? Abban aludtam, aztán reggel felvettem a szemüveget és úgy mentem a szemüvegboltba :S :S
jaj, köszi a válaszokat.. jókat nevettem.. igy már én sem érzem annyira gyagyának magam :) de kész vagyok..
szóval, remélem holnap egy talpraesett anyuka megy a gyerköcért, és nem teszek kárt a tulajdonban ;)
(uzsi doboz)
még egy sztori, tükör elött ismételgettem.. nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott, ügyes talpraesett.. erre nézem, nyitva az ablak és az ablak elött áll a párom és néz befele... csak ennyit kérdezetz: jól vagy???????
:)
és a másik égésemet, ami tegnap történt.. hát na jó elmesélem..
nem volt rajtam a szemüvegem.. nem nagyon látok távolra, óvodában lánykám ahogy jöttünk nyafogott, hogy a barátnőjével akar még lenni, én meg fel akartam viditani, mondom neki, nézd milyen édes a kislány, miért van krumpliorr az orrocskáján???(bohocórr) mit játszottatok??? cirkuszosat?erre közelebb jön, és cumi volt.. :(
ezt is hallotta az óvónéni, szóval lehet gyagy.ának könyvelt örökre.. :(
Annyira aranyos vagy!
Szétröhögtem magam!
Vannak napok, amikor utat tör belőlem is a szőke nő, de őszintén, kiből nem?
Főleg nyomás alatt.
Ne aggódj, és ne görcsölj.
Szerintem ne is gondolj a bakikra, mert csak nehezítik a dolgod.
Vannak ilyen napok, neked most jól összesűrűsödtek...
Van ilyen.
Rázd meg magad, és lépj tovább a szőke nő napokon!
Szia!
Egyáltalán nem vagy béna.Sőt!Aranyos!
A többi válaszolónak is látod,vannak szőkés napjai...
Ha nem untatlak,leírok,egyet-kettőt én is.
1.Fiam születésekor (ő az első) annyira elegem volt már mindenből,hogy nagy kínok között azt találtam mondani a dokinak,hogy én ezt itt,és most befejezem,és inkább holnap folytatnám!
(Komolyan is gondoltam.)
2.Nemrég felhív valaki vezetékes telefonon,hogy keresi a párom.Mivel ő nem volt itthon,és nagyon szerettem volna segíteni a telefonálónak,lediktáltam neki a számot,amin este 6 után elérheti.Mit gondolsz,melyik számot adtam meg?
Igen!Azt,amelyiken felhívott.De a pasas sem lehet kerek;leírta!
Tehát nyugi!Vannak ilyen napok!
:-)
1. vagyok. Naggyon arik a sztorik! :)
Képzeljétek, még régen, a m.helyemen volt egy kolléganőm. A mellettem lévő telefonról próbálgatott hívni egy számot, de egész délelőtt foglalt volt neki. Ebédidőben is.. délután földhöz csapta a füzetét, ami a kezében volt, mert akkor is foglalt volt. Mondta, hogy nem létezik, hogy egy szám állandóan foglalt, már 100x próbálta reggel óta.
Megszántam, mondtam neki, add ide, megpróbálom én, hátha nekem nem lesz foglalt... Na kitaláljátok milyen számot hívogatott egész nap? Azt, amiről beszélni próbált... Naná, hogy foglalt volt :))) Fél évig ezzel ugrattuk szegényt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!