Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy legyek kevésbé béna...

Hogy legyek kevésbé béna szülő? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

LÁnyom most kezdte az óvodai életet, és tiszta ideg vagyok.. bakit bakira halmozok :(

ő jól viseli, én nem mutatom, hogy izgulok, mókázunk kacarászunk stb..de belül örlődök, hogy tényleg minden rendben ment.. mosolyogva megy..stb.. óvónéni is azt mondja ügyes.. mégis bénázok az idegességtől..

az előbb hoztam haza, és mondja a dadus, hogy vegyünk el tízórait, én meg a tároló dobozt lazán lepattintottam.. erre nézem.. tolós volt.. banyek... úgy láttam nem tört el, vissza tettem rá.. de hát ugye látták... tiszta pancser vagyok.. aztán égtem előző nap is.. na mindegy..

annyira rágörcsöltem, hogy mielőtt indúltam a kislányomért majdnem hánytam.. tiszta hüly.e vagyok..

mit csináljak, hogy HIGGADT TALPRAESETT ANYUKA LEGYEK? Akit nem néznek gyagy.ának az óvónénik??

2011. okt. 5. 14:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vidám sztorikat, nagyon nagyon kedvesek vagytok, és ahogy újra olvastam a sajátom is. .. azért én is látom, hogy vicces :) de gyagyának éreztem magam nagyon.. helyszínen süllyedtem volna... legalább 10 métert ;)
2011. okt. 6. 08:52
 12/19 A kérdező kommentje:
10 kor hazaküldték az óvodából, mert nem birták megnyugtatni, pedig örömmel ment.. most totál összeomlottam, idáig a wc.n sírtam, hogy ne lássa. :(
2011. okt. 6. 11:36
 13/19 anonim ***** válasza:

nem kell szomorkodni!!!

el kéne menned valami kalandparkba ahol jól felturbóznád az önbizalmad hogy ---semmi gond megcsinálom és pont.

nálunk egyszer volt most ilyen, néztem a gyereket jó volt egy rossz napod majd holnap jobb lesz jó sokat játszottunk aznap abszolút nem hoztam fel egyszer sem és aznap beépítettem a mesébe hogy sírt a kisegér az oviban anyukája után de nem kell szomorkodni mert anya megy érte és stb stb

ne rágódj mert tényleg megérzik.

ez az élet rendje menni kell és kész.

2011. okt. 6. 11:53
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Szeretnélek megnyugtatni: nem vagy egyedül!

:D

Nekem is most kezdte a fiam az ovit, vegyes csoport, kevés az új gyerek és az új anyuka. én kapásból mind a 2 szülőit elfelejtettem :(

Így indultunk...gondolhatod!

Aztán reggel köszön az óvónő, hogy jó reggelt!

Mire én: KÖSZI!

Ááá nem égett a fejem, semmi viszont kívánom, vagy jó reggelt.

Szóval sz-tem nekünk is idő kell, nem csak a gyerekeknek

:D

Kitartás!

2011. okt. 6. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Jaj, tudnék én is mesélni, szóval nyugi :)

Egyszer le "csókolomoztam" a velem majdnem egyidős kollégám pár évvel idősebb feleségét, én esküszöm azt hittem először, hogy az anyja! Pedig max. 35 éves lehetett, de elsőre simán kinézett 50-nek!

Jaj, de ciki volt! :))))

2011. okt. 6. 14:48
 16/19 A kérdező kommentje:

most indulok a szülőire, felvettem a szemüvegem :)

szóval optimista vagyok :)

a napi kudarcon is túltettem magam.. (hogy 10 kor hazajött)majd holnap tovább marad :)ügyes csaj eddig sem volt gond vele.. csak én voltam záptojás :)bár ha belegondolok, legalább ma nem volt esélyem eltörni az uzsitartó dobozt ;) hihi :)

2011. okt. 6. 14:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnapelőtt.22.26-os vagyok.

Hogy alakult a szülői?

:-)

2011. okt. 7. 13:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Szia, végülis égés szempontjából jól alakult a dolog nem voltam béna.. de a lányom sírt egész de. és 11 kor érte kelett mennem mert nem tudták megnyugtatni, és mikor mesélte az óvónéni, hát bizony elsírtam magam.. nem tudtam már elviselni a feszültséget :( pedig minden nap, volt az oviról szó, és optimistán mondtam neki, milyen jó..stb.. jön anya mindig. stb...

az a baj, hogy egy kisfiú leöntötte teával direkt idegből mert nem akarta hogy ő üljön melette azóta sír.. három napig örömmel ment, nem volt gond.. Azóta teljesen magába fordúlt.. de pénteken este elmondta , hogy a dadus azt mondta neki, azért nem szereti , hogy ha sír álljon odébb mert zavarja.. és nem veszi fel mert nagy lány.... ???????? és miért nem ölelte meg??? :(

nem értem... mindegy, bevezettük hogy a jó napokon kap piros pontot és ha összegyülika 20 pont választhat játékot, és persze beszélünk beszélünk.. beszélünk.. remélem hétfőn ügyes lesz . és én is..

2011. okt. 8. 06:29
 19/19 anonim ***** válasza:

jaj de utálom ha valaki ilyen akkor minek megy dadusnak!!!

mégis mit gondolt hogy mindig mosolygósan megy minden gyerek??

azért fel a fejjel és ha kell igenis kérd számon hogy akkor mit keresnek ott,nem abból áll az óvodai beszoktatás hogy csak te támogatod a gyereket ők meg csak hazaküldik ha kicsit foglalkozni kell vele.

2011. okt. 8. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!