Felelőtlen az a szülő, aki az alvó kisgyerekét a szálloda szobájában hagyja, amíg ő baby őrrel sétál a közelben?
A válasz megírásának időpontja: ma 08:03
természetesen ez attól is függ, hogy mennyi idős a gyerkőc, 2 és fél éves gyermeket én sem hagynék már egyedül. ha ,ég abban a korban van, hogy nem tud felállni, akkor viszont szerintem nincs gond, ha kis ágyikójában alszik.
Igen.
Egy kisgyerek bármikor felkelhet álmából és ha egyedül van, képes olyan dolgokat produkálni, hogy az ember haja égnek áll. Nincs olyan élénk fantáziája egyikőnknek sem, hogy elképzelje, mire képes egy eleven gyerkőc. Az én kisfiam például folyamatosan tornáztatta az idegeinket. Ő 4 hónaposan már simán lebontogatta és a fejére tekerte a kiságyban a fejvédőt, 8 hónaposan úgy felhúzta magát a kiságy pereméig, hogy majdnem kiesett, 1 évesen - hiszti közben - lilára verte a homlokát a kiságy peremében, amíg a másik szobából odaértem. Biztos vannak csendesebb, nyugodtabb gyerekek is, de azért én biztos nem hagynám egyedül. Elég egy a fenti esetek közül, ha nem vagy mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!