Teherbeesett valaki a Jónás módszer szerint?
Nekem bejött a Jónás naptár! Igaz, nem mensi alatt jelezte a termékeny időszakot.
7 hetes babás vagyok :)
nekem még nem jött össze ezzel a módszerrel. sem.
volt, mikor menzesz idejére tette a jónás napokat, volt, hogy középidőre. mindig változik, mert nekem nem párhuzamos a ciklusom és a holdváltozás.
Szia, nekem is bejött napra pontosan, most vagyok 6 hetes, remélem a neme is bejön, amit jósol :)
Mi nem eszerint akcióztunk, de figyeltem a Jónás naptárt is.
5. válaszoló, az asztrológia is tudomány:D
Sőt, tudományosan megalapozott tényeket is találsz - pl. apály-dagály és a hold változása - ezek is tények:)
És ha az árapályra ilyen hatással van a hold állása, akkor az is előfordulhat, hogy másra is hatással van:)
Egy próbát megér:)
Nekem összevissza volt a ciklusom, az ovu tesztek sose mutattak semmit, vagy állandóan halványan pozitivak voltak, semmi értelme nem volt rákölteni a sok pénzt:) Hőmérőztem is, semmi se derült ki belőle terhesen is 36.6-36.7 voltam ugyanúgy, viszont mindhárom babám a jónás napokon sikerült utólag visszanézve ami totál nem a ciklusom közepén volt hanem jóval hátrébb.
Ráadásul a nemük is 100% ra bejött :) ahol fiút jelzett ott fiam lett, ahol lányt ott lány:)
Lehet puszta véletlen is persze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!