Jónás- módszer szakértők, kiszámolnátok?
Küldöm a linket, kiszámoltam.
A naptár az általunk beállított nappal kezdődik, és egy évet ölel át
A hónapok fekete függ. vonallal vannak elválasztva
A napok számozása nincs mind kiírva, csak a vasárnapoké
A függ. piros kis vonal mutatja, mely napra esik a J-nap. Az előtte levő 3 napot átfogó vízsz. piros vonal azt jelenti, hogy azon napokon kell együtt lenni, hogy a Jónás-napra a hímivarsejtek odaérjenek a petesejthez.
A sárga és fekete kis pöttyökkel nem kell törődni, ezek azt mutatják, hogy a program szerint mikor van a peteérés illetve menstruáció – de ezt korántsem biztos, hogy helyes.
Amennyiben a Jónás-nap a a menzesz idejére esik, a fogantatás esélye ugyanolyan magas, nyugodtan lehet együtt lenni.
A Jónás-napok fölött látható kis jel azt mutatja, hogy az azon a napon fogant gyerek milyen nemű lesz. Amelyik Jónás-napnál nincs jel, akkor aznap bármilyen nemű gyerek megfoganhat
Nálunk nem jött be, de sok sikert!!!
Első vagyok.
Igen használható rendszertelen ciklusnál is szerintem, de próbáld ki az Arwen tornát, vagy Aviva tornát azzal sikerülhet beállítani a ciklusodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!