Teherbeesett valaki a Jónás módszer szerint?
Figyelt kérdés
Nekem holnap és holnap utánra mutatja a termékeny napokat,de már 3.napja meg van a vérzésem!Csináltam ovutesztet is és tök negatív!!!Akkor ez hogy van most???2012. jan. 11. 18:31
11/15 A kérdező kommentje:
Hűűűha....azt hiszem kezdek hinni benne!!!Ebben a hónapban a Jónás naptár szerint a függőleges vonalkor voltunk együtt!Szerintetek még az is jó lehet,mert azt hallottam hogy a legjobb a vízszintesnél együtt lenni!De én akkor pont menstruáltam!!!így is még egy kicsit megvolt,de úgy gondoltuk egy próbát megér!!!Remélem azért a függőleges vonal is jó lesz???
2012. jan. 16. 09:59
12/15 anonim válasza:
Szia! Nekünk a függőlegesnél sikerült! :)
13/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok és köszi!!!!Remélem nekünk is sikerülni fog!!!!:)
2012. jan. 16. 11:59
14/15 anonim válasza:
Egyébként a Jónás-naptár egyik lényeges meglátása az, hogy a menstruációs ciklusod bármely napján lehetsz termékeny. Így történhetett meg az, hogy az egyik ismerősömnek, aki két éve próbált teherbe esni, végül úgy jött össze a baba, hogy mensi alatt is együtt volt a párjával. Tehát adj esélyt a Jónás-naptár szerinti termékeny napoknak is, baj nem lehet belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!