Tegeződtetek a szülésznőtökkel?
Az elsőt tegeztem, bár sokat nem kommunikáltunk a szülés alatt (nem igazán volt rá igényem, csak a férjemre).
Másodikra már nem is emlékszem, hogy tegeztem vagy magáztam, mert olyan gyors volt minden, kb fél óra. Szerintem hozzá sem szóltam, vagy ha igen, akkor sem kellett megszólítani őt.
Miért szeretnél tegeződni vele?
Nekem fogadottam az orvos volt. A szülésznővel, akit a szüléskor láttam először, és mivel a fájásokkal voltam elfoglalva, így eszembe se jutott tegeződni. Idősebb is volt jóval nálam.
A dokimmal viszont tegeződtünk első perctől kezdve. Fiatalabb is nálam, plusz a testvéreit és az anyukáját már régebbről ismertem, és velük tegeződtünk (az anyukájával is).
Szerinem viszont ebben a szituban nem a tehes nő dönt, h tegeződjenek-e, hanem az idősebben múlik a felajánlás ha látható a korkülönbség. Egyábként szerintem tökmind1, oly mind1 ez az adott pillanatban.
Én nem tegeződtem még a jóval fiatalabbal sem.
4-szer szültem.
Mi tegeződtünk.
Nem is volt amúgy kérdés, első találkozásnál mindketten letegeztük a másikat, aztán nem győztünk felváltva bocsánatot kérni - végül megállapodtunk, hogy tegeződjünk:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!