Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túl fogom tenni magam azon,...

Túl fogom tenni magam azon, hogy a férjem nem akar több gyereket?

Figyelt kérdés
Mindig úgy álltunk a gyerek kérdéshez, hogy minimum 2 legyen. Most van egy gyönyörű másfél éves kisfiam, és szeretnék még egy babát. A férjem azonban kizártnak tartja, főleg azért mert ahol most lakunk kicsi a hely, de későbbre sem tervezi. Nagyon el vagyok keseredve már sokszor veszekedtünk emiatt, de ő akkor is hajthatatlan. Szinte egész nap ez jár az eszembe, de említeni már nem merem, mert abból minig vita kerekedik.
2012. febr. 23. 13:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nálunk egy éve nagyon komoly veszekedések mentek ebből kifolyólag. Egy ideje "elengedtem a témát", de csak látszólag. Viszont pont múlt héten is pl a semmiből felhozta hogy mennyire jó hogy csak 1 gyerekünk van - én meg közben belehalok ezekbe a mondataiba (már többször volt hasonló)

Egyszerűen nem tudom, mi tartja vissza ennyire, főleg hogy úgy házasodtunk össze, hogy legalább ketten lesznek

Segítsetek, hogy lehet ezen túllépni?

Az nem opció, hogy hátha 5 év múlva meggondolja magát..ott már két egyke gyerekem van egyszerre és pont ezt szeretném elkerülni, a sulikezdő nagyobb mellett nem fog beleférni számomra egy újszülött stb..

jan. 16. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!