Én már gyereket szeretnék, de a férjem kényelmesen érzi magát így, vajon sosem fog változni?
Egyszerűen nincs még rá kész lelkileg.
Meg is értem, elvégre még csak 28 éves. Ilyenkor a legtöbb férfinek eszébe sem jut a gyerek.
Mégis miért kefélne félre???????????
Miért kell állandóan f*szságokat beírogatni?
Nem hajlando lekotelezni magat. Fel a kotelessegektol. Az is lehet, hogy attol is fel, ha van gyerek, Te mar nem leszel 100%-san az ove. Amennyire imadjak az apukak is a picit, van bennuk egy kis feltekenyseg is az anya irant.
Nem akar gondot maganak, szabadon akar veled elni.
Szerintem sem érett még rá agyilag,lelkileg. Az azért más, hogy a barátok gyerekeivel eljátszik, ott nincs kötöttség,nincs felelősség. Szerintem sajnos várnod kell még, mert ha ráerőltetsz egy gyereket,annak nem biztos,hogy jó vége lesz.
A páromnak én is említettem korábban, hogy mi lenne, ha és a tiedhez hasonló reakciókat kaptam, így hagytam ezt a dolgot, erre az idén tavasszal ő mondta,hogy mi lenne, ha már nem íratnék fel gyógyszert a nődokival.Szóval mostanra érett meg benne ez a kérdés.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!