Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen TANDEM babakocsitok...

Milyen TANDEM babakocsitok van? Mi a véleményed róla? Megérte az árát? Megint ilyet vennél? Elférnek benne kényelmesen a gyerekek? Hátulja fektethető?

Figyelt kérdés
Köszi
2011. ápr. 24. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Jane Powertwinem van,nagyon szeretem,megérte az árát,bár használtanvettem,de igy sem volt egy olcsóság.Elférnek a gyerekek,és a hátulja vizszintbe fektethető.
2011. ápr. 24. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtad. Nem is hallottam még róla, elkezdek ennek is utánanézni/olvasni. E-bayen ugyanannyiért tudok venni használtat mint Graco Quattro Tour-t amit eddig néztem. Házhoz szállítva van már akár 25-30 ezer forintért ha átszámítom jó állapotú de használt. Nevetséges, hogy otthon mennyivel drágább.
2011. ápr. 24. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is e bayről akartam először Janét,de a legtöbb eladó csak személyes átvétellel akarta eladni,aki meg postázott,az csak UK-en belül. Én örülök hogy ezt vettük,és nem a Gracot,(én is néztem a Gracot üzletben).Mi vettünk hozzá egy Matrix Cupot is a picurnak,azt már e-bayről rendeltem.Külföldön élsz?
2011. ápr. 25. 07:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Skóciában élek, bizonyos távolság nem gond, de mielőtt szavazok azelőtt megbeszélem az eladóval, hogy ha én intézek szállító céget, akkor úgy jó-e neki. Valaki belemegy, valaki nem.

Még van 5 hónapom venni kocsit, de most nagyon tetszik a Jane.

További válaszokat és tapasztalatokat is várok. Köszi!

2011. ápr. 25. 23:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Van a Jane Twinto is,nézd meg azt is,az nem 3 hanem 4 kerekű,de ott nincs a picurnak lábtámasz!
2011. ápr. 26. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Mikado a márkája, nagyon szeretjük. Az olcsobabakocsi.hu oldalon találtuk, ott vannak ikresek, elég bő a választék.

Kényelmes, irányítható, összecsukható, bolygókerekes, hátulja fektethető, átalakítható, jó lesz vagy 3 éves korig.

2011. ápr. 30. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: adtak hozzá egy csomó mindent, pelenkázó táskát, napernyőt, lábzsákokat, mózeskosarakat, szúnyoghálót, esővédőt, pumpát, stb. Házhoz is szállítanak.

Ja és azért is szeretjük, mert nem tucatáru, nagyon jó a stílusa, színe. :)

2011. ápr. 30. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekünk Brevi van, a hátsó része fektethető.

használtan vettük. baja van, és az konstrukciós hiba, nem pedig a használtsága miatt probléma. nem ajánlom.

2011. máj. 1. 14:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. máj. 1. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!