Több gyerekes anyukák! Hánykor ébredtek ti, és a gyerekek, hogy beérjetek 8-ra az oviba?
Szia
2 ovis gyerekünk van.
Fél 7kor kelünk mindannyian.
Felöltözünk, reggelizünk, és legkésőbb 8-ra bent vagyunk az oviba.
10 percre van biciklivel az ovink.
Szilvi
nekem még csak 1 van, de így is rémálom.
én kelek 5-kor, magamhoz térek, apának csomagolok kaját, elmosogatok, rendet rakok, elindítok egy mosást. apa kel 6-kor, a gyereket keltem fél 7-kor. kiteregetek, megágyazok, felöltözünk, összekészülünk, harapunk valamit, és 7:20.kor indulunk a buszra, ami 3/4-re ér be. így éppen beesünk 8-ra, én fél 9-re...
Nálunk 6-kor ébrednek a gyerekek, kb fél 7, mire megisszák a reggeli kakaójukat, mi a kávénkat. utána apa készülődik, öltözik, én beágyazok a gyerekekkel,és felöltöztetem őket. Itt van kb 7 óra. Aztán én öltözök-készülődök, apa leül picit a gyerekekkel. Fél 8 körül általában kész vagyunk, és lehet indulni.
Reggeli itthon általában nincs, mert a gyerekek nem tudnak még enni ilyen korán, a kakaóval elvannak, az oviban fél 9kor kapnak reggelit.
Nekünk se kellene 8-ra pontban odaérni, de én szeretem a napi rutint. Tavaly fél 9re jártunk, de így jobb.
Reggel én 6:30kor kelek, meginnám a kávét egyedül, de a gyerekeim kelnek maguktól velem, így nincs pár perc nyugi. De szerintem korábban kel ébredni, mert így az utolsó fél óra rettentő rohanás.Bicajjal járunk. 15 perc kb.
Mondjuk nálunk a reggeli, öltözködés, reggelizés nem megy karikacsapásra, a két gyerek nagyon beindul már kora reggel...Egyik ovodás csak, a másikkal jövök még haza.
Az egyik válaszó reggel házimunkázik,5kor kel. Hát le a kalappal előtted. ezt nem bírnám, inkább éjjel csinálom. De gondolom te munkába mész, ezért kell.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!