Más anyuka is lefogyott gyerekek mellett?
Anyósodnak igaza van!
Enni kell, mert egyszercsak összeesel a gyerek előtt!
Gondolom, ezt nem akarod...
Már az első gyerekem után is lefogytam nagyon, de most a másodikkal még jobban. Bár én nem a nemevéstől, hanem a szoptatástól.
Tiszta csont vagyok, úgy nézek ki, mint aki nem kap enni. Pedig tényleg zabagép vagyok, és már nem is szoptatok, de nem hízok. Gáz nagyon, utálok tükörbe nézni. Kéne rám 10 kiló.
És az idegesít nagyon, hogy mindenki ezzel piszkál, az első, ha találkozok valakivel, hogy megjegyzi, milyen szarul nézek ki. Kösz szépen, de tényleg nem tehetek róla, és nagyon zavar, hogy mindenki beszól.
Ilyenkor el szoktam gondolkodni, hogy aki viszont elhízik szülés után, annak miért nem szólnak, hogy te milyen dagadt vagy? Engem miért bántanak a soványság miatt? :( :(
Én is így voltam vele.
Amíg szoptattam addig tudatosan figyeltem hoyg eleget és jó minőségűt egyet, és eleget igyak.
Sajnos csak két hónapig volt tejem, egyik napról a másikra lapadt.
Utána kezdődött, hoyg elhanyagoltam az evést, mert minden másra jutott időm,csak arra nem.
Így történt hoyg fél évvel a babám születése után nyoma sem volt a terhesség alatt felszedett 25 kilónak! (Nem vizesedtem, hanem rendesen híztam!!)
Aztán valahogy visszaállt minden a normális kerékvágásba körülbelül akkorra, amikor a babám másfél éves lett.
Én is elláttam a családot, főztem, mindig voltitthon főtt étel, de az evésre szánt időmet is inkább a gyerekkel töltöttem.
Nem mondom hogy jól tettem,de mostmár mindegy.
Detto , mint a 15:13-as. Két gyerekem van 2év korkülönbséggel. Rettentő aktív fiúk. Én pár hónap alatt 10 kilót fogytam. Utálom magam, minden ruha hülyén áll rajtam. Ja, az 55 kilónhoz képest fogytam ennyit. Mindennap főzök, de egyszerűen annyi dolgom van annyi fele figyelek, hogy elfelejtek enni. amikor a gyerekek esznek, örülök ha nyugi van és közben pakolom a konyhát. Mert máskor nem nagyon tudnám. Nagyon figyelnem kell rájuk. Így hipp hopp lefogytam. De épp a nyár végén határoztam el, ha valaki megint megszól a soványságom miatt, és visszaszólok neki, hogy te meg mennyire meghíztál!!! Egyik sem sértőbb a másiknál.
Aki kövérebb sose jut eszembe megszólni, bezzeg engem állandóan ezzel piszkálnak. Betelt a pohár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!