Lehet még kapni nagyméretű babkocsit, amiben a nagyobb babák is kényelmesen elférnek?
Figyelt kérdés
Mostanában csak kicsi kocsikat látok. Szerencsére én örököltem egy régit, de az már a 3. gyereket szolgálja, és még szeretnék párat (nekem még csak egy lányom van). Hétvégén voltunk egy ismerősünknél, ahol elaludta 3 hónapos lányom, felajánlották az ő babakocsijukat, ami vadonat új, és szegény kicsim alig fért el benne. Ha születik még gyerekünk (ha addigra tönkremenne a kocsi), tudok vhol nagyobb méretűt venni, mint amilyeneket most árulnak?2009. aug. 3. 08:16
1/3 anonim válasza:
Nekünk innen van babakocsink, nagyon nagy, jól tud benne fetrengeni a babám :) Még átfordulni is van helye :) Pedig nagy a babám, hosszú is és dagi is.
Elég stramm kocsi, simán kibír több babát is.
Szia!
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a linket! Konkrétan melyik a tietek, mert itt több is van?
2009. aug. 3. 15:29
3/3 anonim válasza:
1. vagyok! Herry 1, ami nekünk van.
Amúgy a Bergon babakocsik is nagyon nagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!