Anyukák, milyen autóval jártok a gyerekkel? Kényelmesen elférnek az gyerekülések, babakocsi, cuccok?
Figyelt kérdés
Igaziból a mérete éredekel, nem sznobizmusból kérdezem, csak típusból könnyebben beazonosítom, mert én se tudom a kocsim méreteit. Arra gondolok, akinek saját kocsija van, nem a családi autóra. Tehát "anyu kocsija".:)2011. ápr. 27. 12:40
1/15 anonim válasza:
Skoda Fabia és nagyon szűkös lesz ha megszületik a kistesó is...
2/15 anonim válasza:
Ford fusion.Nagyon jó,tágas,minden elfér benne.Pont a baba miatt le lecserélve a kis fiat.
3/15 anonim válasza:
Seat Ibiza, és csak akkor elég, ha vásárolni megyünk. Családi nyaraláshoz viszont már kicsi, ha csomagokat is be kell pakolni. Épp most szeretném lecserélni valami nagyobbra.
4/15 anonim válasza:
Volkswagen Touran. személyes és a múlt héten 5 gyerek és egy terhes barátnőm ült mellettem és kényyelmesen elfértünk. Az én két lányom isofixes ülése közé befért egy harmadik ülés és a csomagtartóba ült a két nagy fiú (13-14 évesek). Hosszabb útra biztos nem kényelmes ennyi embernek, de a törpék a középső sorban nagyon élvezték.
5/15 anonim válasza:
Toyota yaris, egy gyerekkel is alig férünk el benne, ha jön a kistesó mindenképp kell egy nagyobb, hiába fér be jól a két gyerekülés hátra, a csomaptartója kicsi, mert ha beleteszem az összecsukott kocsit, akkor már szinte semmit nem lehet beletenni.
6/15 anonim válasza:
Egy gyermekünk van. "Anya autója" Opel Corsa, apának kombi autója van. Az én autómban kényelmesen elférünk kettesben:-)
7/15 anonim válasza:
Skoda octavia.1 gyerekkel okés, de kettővel...Hát nem egy tágas autó,főleg hátul.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. ápr. 27. 13:36
9/15 anonim válasza:
Suziki Swift II.Még kettőnknek is nagyon gáz....
10/15 anonim válasza:
Fiat Panda.
Eszméletlenül kicsi,de igen praktikus.
Magas,nagy ablakokkal,és a kislányom jól kilát belőle.
Kicsi csomagtartó,de jó alakú és magas szintén. Anno direkt úgy választottam babakocsit,hogy ebben tökéletesen elférjen.
Ketten a lányommal plusz csomagok ha menni kell valahova bőven elférünk.
Sőt,nagyit is szoktuk hurcolni,még úgy is elférünk,igaz,akkor már az első ülésen mellettem is be van pakolva.
Szeretem.
Két gyerekkel is jó lesz még szerintem.
3-nak már kicsi lesz/lenne.
És a legfőbb indok mellette: a kis kocsik közül ennek a legjobb a törés tesztje,amilyen kicsi olyan nehéz,és jól tapad az útra ezáltal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!