Anyukák, milyen autóval jártok a gyerekkel? Kényelmesen elférnek az gyerekülések, babakocsi, cuccok?
3 ajtós Honda Civicem van.
7 éve vettem, szinglikorom virágában, akkor a tökéletes autó volt a számomra, ez volt az álmom.
Ma meg???? Gondolom mondanom sem kell, hogy 2 gyerekkel mennyire praktikus... Éppen hogy elférünk benne, de csak nagyon szűkösen. A babakocsi szinte csak cipőkanállal fér be a csomiba, de akkor kész, fullon van. A 2 gyerekülés közé csak élével tud beülni valaki, a jobb 1 pedig hosszú távon elég kényelmetlen, mert nem lehet rendesen hátradönteni a támlát.
Szóval ez nem egy családi autó, de sajnos jelenleg nem tudjuk lecserélni, mert a rohadt CHF lakáshitelt törlesztjük még.
Nyaralni sem tudunk emiatt elmenni, mert kb. egy utánfutó kéne még, hogy elférjenek a cuccaink is :)
Én úúúúúúúúúgy irigylem azokat, akiknek családi autójuk van!!! :)
Mi is kényelmesen elférünk,nagy a csomagtartó,hátul is nagy hely van gyerekülésestől mindenestől!
Többször utaztunk úgy,hogy tele az utastér,csomagok is vannak,de még sosem éreztem,hogy szűkösen vagyunk.BMW 530d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!