Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én már gyereket szeretnék, de...

Én már gyereket szeretnék, de a férjem kényelmesen érzi magát így, vajon sosem fog változni?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk házasok, 6 éve vagyunk együtt, Ő 28, én 30. A barátainknak már vannak gyerekei és velük jól kijön, mindig játszik velük, meg aranyosnak tartja őket. Az már szóbajött, hogy nekünk is lehetne közös gyerekünk, de olyan furcsán viselkedik, ha szóbakerül, mintha direkt nem is akarna odafigyelni, csak vigyorog, vagy mondja, hogy Ő bennevan. Mondtam neki egyszer kertelés nélkül is, hogy én már 30 vagyok, az egy dolog, hogy fiatalos gondolkodású, szabadszellemű, de attól még a biológiai óra ketyeg és nem akarom 5 év múlva szülni az első gyerekemet. Akkor meg azt mondta, hogy megérti, de lehet, hogy nincs itt az ideje. Én nem értem Őt, anyagilag jól állunk, van egy szép nagy házunk, ahol elférne egy gyerek is. Most csak egy kutyánk van, meg macskánk, de úgy érzem, lehet, hogy néhány évig még be kell érnem velük. Valakinek van valami sejtése arról, hogy miért lehet ilyen a férjem? Hiába beszélgetek vele erről, kitér, tereli a szót, meg oda se figyel jóformán. Én pedig csak várok és várok..:(
2011. szept. 25. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
párom 34 és még most sincs teljesen kész a gyerekvállalásra. pedig én már 31 vagyok és nekem már megfordult a fejemben hogy el kéne kezdeni...de erőltetni nem akartam, elmondtam hogy én lassan már szeretnék az idő rohanása miatt is, ő ezt megértette és most úgy néz ki belevágunk :) egy 28 éves pasinál meg még pláne lehet olyan hogy várni akar pár évet hiába van meg minden.
2011. szept. 25. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Néha beszélgettünk róla,kb.2x kérdetetem meg tőle fél év különbséggel,hogy mit szólna,ha abbahagynám a tablettát ,azt mondta,még ne.Nem eröltettem.Aztán elfogyott a tabletta és megkérdetem,mi a helyzet,vegyek-e másikat?Azt mondta,ne vegyek.Ez volt októberben.elsőre összejött a lányunk,mikor "élesben" próbálkoztunk.

1-2 év még belefér sztem.30 voltam én is,de a biolgiai órára sosem hivatkoztam,ha azt mondta volna,hogy még ne,1-2 évig még vártam volna,akkor sem lettem volna öreg:-)

2011. szept. 25. 19:36
 13/13 anonim válasza:
Jó olvasni hogy van még olyan nő aki nem a "hajt a tatár módra" akar gyereket csinálni hanem ad a másik fél véleményére.
2011. szept. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!