Túl fogom tenni magam azon, hogy a férjem nem akar több gyereket?
Köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam:)
A férjemék 3-an vannak testvérek, bár ő nem igazán van velük jóban, mert mindhároman itt élünk egy házban. Szóval ez az anyósom háza, és nekünk külön bejárattal van egy pici konyha, szoba, fürdő, wc. Saját házat szeretnénk venni, de az sem lesz majd hatalmas. A legfőbb indoka, hogy nem akar gyereket, hogy ő meg van elégedve eggyel is, és majd milyen hálás lesz nekünk a fiúnk, hogy egyedül fog örökölni. Nem úgy mint ő, mert az anyósom kijelentette, hogy nem tudja kifizetni az örökölt részét.
Szóval ő a saját családját veszi példának, ezért úgy gondolja, hogy a több gyerek csak nehézségeket okoz, mert egyszer majd felnőnek és külön otthon kell nekik, amit a mai világban nem könnyű megteremteni.
Régebben ő is két gyermeket szeretett volna.
Ja és még egy: óvszerrel védekezünk, ezért ha akarnék sem tudnék direkt módon teherbe esni. Mert ő nagyon ragaszkodik a pontos használatához. Mondjuk én azt szeretném, ha "tisztán" menne minden és ő is akarná a babát.
Szia!
Három gyerekünk van. Az első után se akart a férjem többet, meg a második után se. Egyszer sem veszekedtünk ezen a témán, csak szóba került, hogy szeretnék babát, mondta, hogy ő meg nem. Aztán egy idő után meg ő mondta, hogy legyen. Így van három tervezett gyerkőcünk. 10, 7, 2 évesek.
Az én férjem az elején azt mondta, hogy csak 1 gyereket akar. Én is hajlottam rá, már csak a korom miatt is. Az első babánkat 32 évesen szültem. Most 16 hónapos a kisfiunk. Egy ideje már beszédtéma a tesó. Férjem is szeretné, de nem most. Én pedig nagyon szeretném most! :) Több okból is, jó lenne a kis korkülönbség, valamint a korom. Nem telik el nap, hogy ne gondolnék az újabb babára. Nem értem, hogy mivel lesz jobb 2 év múlva?
Sajnálom, hogy a férjed ennyire elzárkózik, hiszen először ő is két babát szeretett volna. Ez így nem szép dolog. De talán később meggondolja magát. Kicsit hagyd a témát, had nyugodjon le a férjed.
Jó lenne, ha meggondolná magát!
Kedves kérdező,
Mi lett végül? :)
Végül lett második baba is:-) Azóta már gyönyörű nagy fiúk lettek, 11 és 8 évesek! A férjem imádja a őket, nagyon büszke rájuk. Sokat foglalkozik velük, egyszóval csodálatos apuka.
Mostanában pedzegeti, hogy kellene még egy kislány is. Szóval változott a véleménye. 🙂🙂🙂
Jaj de jó:)
Köszi hogy megírtad :)
Kedves Kérdező!
Végül látom úgy alakult, hogy mégis lett második, sőt lehet, hogy szeretne még. Végül mi segített, hogy így alakult?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!