Túl fogom tenni magam azon, hogy a férjem nem akar több gyereket?
Nem, szerintem sosem fogod magad túltenni, max. idővel elfogadod, de benned lesz mindig az az űr.
Egy nő két dologért tud megtenni mindent, az egyik, hogy legyen gyereke, a másik, hogy ne legyen. Kinek mi...
Mi többet akartunk mindig.
Elsö után már terveztük a másodikat. Aztán mikor terhes lettem a másodikkal örült neki (örül). De megkérdezte ugye nem lesz több és elkezdem szedni majd a szülés után a gyógyszert. azóta is feljött a téma, habár még várandós vagyok, de ö erösen kijelnetette hogy soha nem akar több gyereket, kettö elég lesz. pedig imádja a gyerekeit, de gondolom nekik is egy idö után sok a gyerek.
ha egyet akar, akkor el kell fogadnod, hozd fel 1-2 év múlva megint a témát, hátha addigra megváltozik a véleménye.
Valamit csak mond, hogy mi az indoka.
Neki van testvére?
A kis lakás nem indok latak régen is így és mégis születtek testvérei az embernek.
Meg kellene vele beszélned, hogy milyen sz@r ha az ember a szülő önzése miatt testvér nélkül nő fel.
És azt is elmondhatnád, hogy ti egyszer meghaltok akkor ő csak egymaga marad a világban tesó nékül akihez ha nagy a problémája nem tud elmenni, beszélgetni.
majd ha már beszél ez a babád remélhetőleg ő fogja mondogatni "apa kistesó kell akivel eljátszom egész nap":))
Szerintem ez szemétség a férjed részéről, ha előtte arról volt szó, hogy minimum két gyerek lesz. És igenis figyelembe kell venni a NŐ igényeit, mert ő az aki a karrierjét áldozza be a gyerekekért, az ő teste változik, ő szüli meg a babát. Plusz, a kis korkülönbség nagyon jó dolog, még a 3 év különbséggel született tesók is nagyon jól eljátszanak együtt, én mindenképpen a kis korkülönbségre szavazok. Ugyanúgy éreznék, mint te, hál istennek nálunk szeptemberben érkezik a kistesó az akkor 2 éves kislányunk mellé.
Tanácsolni nem tudok mit, de megértem az elkeseredettségedet, én is az lennék. Előre meg kellett volna mondania, hogy 1 gyerekben gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!