Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy "vegyem rá" a férjem, h...

Hogy "vegyem rá" a férjem, h mostanában vállaljuk be a 3. gyereket?

Figyelt kérdés

A nagy most megy oviba, a kicsi 2 éves,szóval jövőre ő is megy. Én maradok itthon velük,mert a férjem is és én is úgy tartjuk jónak,h én biztosítsam a hátteret,neveljem a gyerekeket,támogassam őt. Nagyon szeretnék 3. babát,én elbírnék velük,anyagilag nem lenne gond,el is férnénk-kis átalakítással, a konyhából szoba lenne, a nappali-hálóból meg amerikai konyhás nappali-pénzbe nem kerül,csak át kell szerelni ezt-azt. Ami pénz lenne az majd egy nagyobb autó,de egyelőre úgysem mászkálnánk 3 picivel,szóval ráérne.

A gyerekekkel semmi gond,aranyosak,helyesek. Mindenkinek van saját kuckója.

De: a férjem úgy érzi nem lenne energiája egy 3. babára,pedig nem azonnal teremne itt egy baba.

Látom h szeretné,de.. most azt érzi inkább,h velem lenne kettesben végre többet,h a gyerekek nagyobbak.

Én mindent összevetve novemberben kezdeném a próbálkozást,ő még várna vele következő decemberig legalább.

nekem nagyon nehéz leküzdeni a gyerek utáni vágyamat,és nem ráeröltetni akarom,csak.. az se mellékes,h 34 vagyok már,nem akarok 40 évesen szülni.

köszi a tanácsokat!

2011. máj. 27. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló volt. Akarta is a párom a harmadik babát, meg nem is, és ő inkább későbbre tervezte volna. Aztán sokszor jártunk olyan ismerősnél, ahol láttunk pici babát, és egyrészt látta rajtam, hogy mennyire vágyom rá én, de neki is kedvet csinált, hogy na akkor jöjjön most :)

Egy 3,5 és egy mindjárt 1,5 éves lányunk van, és 10 hetes a pocakbabánk :)

Szerintem beszélj vele róla, hogy te miért szeretnéd inkább most. Hátha megérti az indokaidat. Jobb ötletem sajnos nincs :(

2011. máj. 27. 15:48
 2/6 A kérdező kommentje:

szia!

már elmondtam.. imádja a gyerekeit,de sztem attól fél h akkor semmi szabadidőnk nem marad,pedig ha hamar össze is jön-pl novemberben-akkor is mire megszületik már augusztus van, szeptemberben meg már a lányunk is megy oviba,szóval nem lenne gond,főleg h én vagyok itthon velük,nem ő..

de egyelőre hajthatatlan.. sajna. azért puhítom :)

2011. máj. 27. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:

a legnehezebb h közben meg azt mondja,h bármiben is érzem h kiteljesedhetek,ő támogat. de ne a gyerek legyen az. de ne dolgozzak,legyek édesanya feleség. ha én ezt boldogan teszem,miért nem lehet 3. babánk is?

én nem terhelem őt semmivel semmi dolga nincs,csak este,meg hétvégén amikor itthon van játszik velük.

se házimunka,se egyebek.

:((

2011. máj. 27. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondold el fordítva a helyzetet, hogy te vagy a férj, és ő sorra szüli a gyerekeket, imádod őket stb, de picit szeretnél lélegzethez jutni, és többet törődni a feleségeddel, talán kettesben nyaralni mert a másik két gyerek már nagyobb, egy picit újra szerelembe esni úgy mint eleinte, egy icipicit te is engedhesz ebben nem? Ő biztosít nektek mindent, az a dolgod ,hogy anya legyél és feleség, csak lehet emellett picit háttérbe szorult a Nő aki azelőtt voltál és ezt szeretné előcsalogatni többet veled lenni stb..én a helyedben a férjedre hallgatnák, megadnám neki azt az időt amit kér, utána pedig újra feltöltve energiával belevágnák az anyaságba.
2011. máj. 27. 22:28
 5/6 A kérdező kommentje:

igen,igazad van. de ő sincs elhanyagolva,és én se most akarnám..

de gondolkodtam,és arra jutottam,h hagyom a témát,és majd novemberben,újra szóba hozom,addig pedig megadom amire vágyik :)

köszönöm mindenkinek a tanácsokat!

2011. máj. 28. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit! Szerintem okosan döntöttél:)
2011. máj. 28. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!