Hogy "vegyem rá" a férjem, h mostanában vállaljuk be a 3. gyereket?
A nagy most megy oviba, a kicsi 2 éves,szóval jövőre ő is megy. Én maradok itthon velük,mert a férjem is és én is úgy tartjuk jónak,h én biztosítsam a hátteret,neveljem a gyerekeket,támogassam őt. Nagyon szeretnék 3. babát,én elbírnék velük,anyagilag nem lenne gond,el is férnénk-kis átalakítással, a konyhából szoba lenne, a nappali-hálóból meg amerikai konyhás nappali-pénzbe nem kerül,csak át kell szerelni ezt-azt. Ami pénz lenne az majd egy nagyobb autó,de egyelőre úgysem mászkálnánk 3 picivel,szóval ráérne.
A gyerekekkel semmi gond,aranyosak,helyesek. Mindenkinek van saját kuckója.
De: a férjem úgy érzi nem lenne energiája egy 3. babára,pedig nem azonnal teremne itt egy baba.
Látom h szeretné,de.. most azt érzi inkább,h velem lenne kettesben végre többet,h a gyerekek nagyobbak.
Én mindent összevetve novemberben kezdeném a próbálkozást,ő még várna vele következő decemberig legalább.
nekem nagyon nehéz leküzdeni a gyerek utáni vágyamat,és nem ráeröltetni akarom,csak.. az se mellékes,h 34 vagyok már,nem akarok 40 évesen szülni.
köszi a tanácsokat!
Nálunk is hasonló volt. Akarta is a párom a harmadik babát, meg nem is, és ő inkább későbbre tervezte volna. Aztán sokszor jártunk olyan ismerősnél, ahol láttunk pici babát, és egyrészt látta rajtam, hogy mennyire vágyom rá én, de neki is kedvet csinált, hogy na akkor jöjjön most :)
Egy 3,5 és egy mindjárt 1,5 éves lányunk van, és 10 hetes a pocakbabánk :)
Szerintem beszélj vele róla, hogy te miért szeretnéd inkább most. Hátha megérti az indokaidat. Jobb ötletem sajnos nincs :(
szia!
már elmondtam.. imádja a gyerekeit,de sztem attól fél h akkor semmi szabadidőnk nem marad,pedig ha hamar össze is jön-pl novemberben-akkor is mire megszületik már augusztus van, szeptemberben meg már a lányunk is megy oviba,szóval nem lenne gond,főleg h én vagyok itthon velük,nem ő..
de egyelőre hajthatatlan.. sajna. azért puhítom :)
a legnehezebb h közben meg azt mondja,h bármiben is érzem h kiteljesedhetek,ő támogat. de ne a gyerek legyen az. de ne dolgozzak,legyek édesanya feleség. ha én ezt boldogan teszem,miért nem lehet 3. babánk is?
én nem terhelem őt semmivel semmi dolga nincs,csak este,meg hétvégén amikor itthon van játszik velük.
se házimunka,se egyebek.
:((
igen,igazad van. de ő sincs elhanyagolva,és én se most akarnám..
de gondolkodtam,és arra jutottam,h hagyom a témát,és majd novemberben,újra szóba hozom,addig pedig megadom amire vágyik :)
köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!